411052108_695140579381737_2415804447795171718_n.jpg

Asociația Tinerilor Diplomați (ATD) din Moldova recrutează noi membri. Dacă îți dorești să te implici în lumea diplomației și să contribui la dezvoltarea personală, atunci această oportunitate este pentru tine.

În calitate de membru/membră al/a Asociației Tinerilor Diplomați vei avea posibilitatea să-ți dezvolți abilități în domeniul diplomației și al relațiilor internaționale. De asemenea, vei avea parte de simulări de negocieri, dezbateri, întâlniri cu ambasadori, politicieni și profesori universitari. 

Vizitele la Parlamentul European sau la Institutul Diplomatic îți vor crea o perspectivă directă despre diplomație și despre politici internaționale.

Pentru a fi eligibil(ă), trebuie să dai dovadă de:
# ambiție;
# creativitate;
# responsabilitate;
# diplomație.

Dacă vrei să faci parte din echipa ATD, completează acest formular pentru a te înregistra. În formular vei include:
# un text despre motivația de a face parte din asociație;
# CV-ul;
# alte informații relevante despre tine.

În cazul în care vei fi selectat(ă), urmează să treci prin două etape:
# vei completa un chestionar disponibil până pe 28 septembrie;
# vei participa la scurt interviu, unde vei avea ocazia să povestești despre motivația ta și experiențele trecute.

Asociația Tinerilor Diplomați din Republica Moldova reprezintă comunitatea tinerilor care își propun promovarea diplomației în cadrul societății și dezvoltarea abilităților personale prin intermediul desfășurării evenimentelor aferente domeniului diplomatic și a relațiilor internaționale.

Dacă dorești să fii mereu la curent cu cele mai noi oportunități #diez, ești mereu binevenit(ă) și pe canalul nostru de Telegram.

Preluat de la: diez.md