DSC_2855.jpg
FinComBank S.A. susține o nouă ediție a concursului TVC, organizată de Academia de Studii Economice a Moldovei (ASEM). Ediția din acest an poartă denumirea „Bancherul modern – intelect inovator și spirit jovial” și va avea loc pe data de 29 noiembrie, ora 13.00, în aula universității. TVC-ul este organizat anual și deja a devenit o tradiție în rândul studenților.

Evenimentul are drept scop aprofundarea cunoștințelor teoretice și practice a viitorilor specialiști în domeniul financiar-bancar. Cu această ocazie, FinComBank S.A. vrea să sublinieze încă o dată că sprijină învățământul bancar și noua generație de viitori profesioniști.

Anul acesta, studenții de la ASEM au pregătit o ediție specială a TVC-ului, concursul fiind organizat cu ocazia împlinirii a 25 de ani a leului moldovenesc. Mai mult decât atât, anul acesta, pe lângă aniversarea monedei naționale, FinComBank S.A. a împlinit 25 de ani de activitate, fiind de 25 de ani alături de clienții săi.

Echipa sponsorizată și încurajată de FinComBank S.A. va evolua cu denumirea Power BANK, iar căpitanul echipei este Valeria Sîrbu, studentă în anul 3, specialitatea Finanțe și Bănci. Pavel Garabazii, regizorul și scenaristul TVC, și Sergiu Borodai, specialist actorie și coordonator mișcare scenică, se ocupă de pregătirea studenților pentru apariții publice. Ei sunt rezidenții Comedy Chișinău, semifinaliști КВН Лига Молдовы, creatorii, scenariștii și actorii proiectului umoristic Underground Comedy și sketch bloggului Radio Pătrunjel. De asemenea, Pavel Garabazii este producătorul și scenaristul Talk Show-ului Etajul 9.

Echipa Power BANK este formată din 14 tineri de la Facultatea de Finanțe: Pașcan Nicolae, Zagorodnii Laurențiu, Tataroi Nicolae, Palucciu Maria, Vornonițchi Ion, Sajin Teodora, Ghermec Elena, Mardari Dana, Stratan Adriana, Burlacu Paula, Arhirii Adrian, Varzari Ion și Anastasia Buga.

Repetițiile sunt în toi. Studenții se pregătesc intens pentru cele cinci probe ale concursului: prezentarea generală a echipelor „Banca – a doua noastră casă”, probă pe subiecte teoretice și practice din activitatea bancară „Meseria bancherului”, proba de prezentare a băncii sponsor „Banca noastră-i cea mai bună”, întrecerea căpitanilor „Întrebare de un leu – răspuns de o mie” și ultima probă artistic – muzicală „Leule leuțule, ce mai faci drăguțule?”.

Preluat de la: diez.md