1280x720-px-scaled.jpg
Dragostea, iubirea, afectiunea se pot exprima oricând și sub orice formă, dar totuși în aceste zile speciale ale lui Februarie când iubirea se sărbătorește oficial, oamenii demonstrează parcă mai profund și cu mai mult entuziasm aceste sincere sentimente față de persoana iubită. Flori, cadouri, inimioare toate fac cu ochiul peste tot în vitrine și atrag pe toți cei care caută modul cel mai potrivit ca să spună: Te iubesc!

Château Vartely după o înțelegere secretă cu patronii iubirii și tinereții Cupidon și Dragobete a luat un pic din atribuțiile lor și a pregătit cele mai originale moduri pentru toți cei care vor să topească inimi! 

Din 8 februarie și până pe 8 martie ți se oferă o lună întreagă de promoții… și cadouri… și motive – pentru ca să arăți că iubești și că în IUBIRE e cel mai frumos mod să trăiești:

7 moduri Château Vartely  de a spune cuiva Te Ador… Te Iubesc…    

# Weekend romantic la Vinărie – preturi speciale la cazare în oricare din camerele hotelului, mic dejun inclus, o sticlă de vin spumant Château Vartely,  cadou fructe proaspete și surprize dulci.  

# Cină specială pentru El și Ea – de ziua sf. Valentin de Dragobete, mărțișor și 8 martie vă așteptăm la seri speciale cu delicii culinare condimentate cu dragoste și vin din partea casei. 

# Family Brunch delicios în fiecare duminică – o combinație perfectă de mic dejun târziu și un prânz plin de savoare cu gusturi fine, vin nelimitat, meniu variat de tip buffet, All Inclusive, potrivit pentru familii dar și îndrăgostiți de orice vârstă. 

# O colecție de vinuri la prețuri speciale pentru indragostiți – VIN la DOI în toate rețelele de supermarket-uri și magazine  o colecție de vinurile selectate Château Vartely se vând la prețuri super speciale. 

# reVIN la TEATRU – o întâlnire de suflet cu spectacole și vin, premii oferite cadouri pentru toți iubitorii de frumos.la fiecare spectacol al Teatrului Mihai Eminescu un spectator se va alege cu un set de vin cadou Inspiro.

# Tururi vinicole și degustare de vinuri pentru cupluri și îndrăgostiți – aici poți afla povestea vinului dar și de ce aceasta licoare este considerată a fi drept un adevărat elixir al dragostei.

# Concursuri cu premii pe rețelele de socializare – urmărește pagina de Facebook sau Instagram Chateau Vartely, participă la concursuri și câștigă pentru persoana dragă premii valoroase vinuri, excursii sau cină la restaurant.

Dragostea e ca un pahar cu vin, are cu totul altă aromă și farmec dacă e savurat cu persoana potrivită.  Avem o lună de IUBIT.  Să iubim așa cum simțim dar mereu cu Château Vartely.

Pentru mai multe detalii și rezervări sunați la vinărie 068500555.

Preluat de la: diez.md