romanov.jpg
Comedianul Dmitri Romanov a povestit la emisiunea Вечерний Ургант cum un taximetrist din Chișinău l-a ajutat să ajungă până la hotarul cu Ucraina direct din aeroport. Umoristul spune că, inițial, șoferul i-a cerut 60 de dolari, apoi s-a răzgândit și i-a cerut 60 de euro.

„Din Moscova nu pot zbura direct spre Odesa, de aceea am zburat la Chișinău. Cunoștințele mele mi-au sugerat un taximetrist care mă poate ajuta cu transportarea mea la hotarul cu Ucraina. Iar acolo deja mă întâlnește amicul meu. Înainte de a ajunge la Chișinău, l-am contactat pe taximetrist și l-am întrebat cât mă va costa. El mi-a zis că 60 de dolari. Când am ajuns la Chișinău, el mi-a zis că deja e 60 de euro, iar cel mai amuzant lucru s-a produs în drum spre Odesa. El m-a întrebat dacă poate să transmită un colet la Odesa. Eu îi zic da, plătește 60 de euro”, a povestit Romanov.

Dmitri Romanov este un comic ucrainean originar din Odesa. A fost unul dintre cei mai buni rezidenți ai proiectului televizat Stand Up al postului rusesc ТНТ.

Preluat de la: diez.md