ipiccy_image-8.jpg
Eurovision 2021 va avea loc. Anunțul a fost făcut de organizatori cu ceva timp în urmă. Concursul muzical va fi organizat într-un format limitat în orașul neerlandez Rotterdam, iar șapte țări din numărul total de participante au prezentat deja publicului larg piesele cu care vor concura în competiție.

Le puteți asculta mai jos.

# Croația – TikTok

# Israel – Set me free

# Lituania – Discoteque

# Ucraina – Shum

# Republica Cehă – Omaga

# Albania – Karma

# Franța – Voilà

Ceva dulce din partea Moldovei

Și în acest an la competiția muzicală din partea Moldovei va merge Natalia Gordienko. Interpreta va lansa oficial piesa la începutul lunii martie curent. Totuși, pe 14 februarie, artista a postat pe pagina sa de Instagram denumirea și coperta noii creații muzicale. Cântecul care va reprezenta țara noastră în acest an la Eurovision Song Contest se numește „Sugar”.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Gordienko Natalia (@natalitsa)

Pentru competiția din anul trecut (care a fost anulată din cauza condițiilor pandemice) Natalia Gordienko a pregătit piesa „Prison”.

Concursul Muzical Eurovision 2021 va fi a 65-a ediție a Concursului Muzical Eurovision, după ce concursul din 2020 a fost anulat din cauza pandemiei de COVID-19. Această ediție va avea loc în Rotterdam, Țările de Jos, după câștigarea concursului de către această țară în 2019, la Tel Aviv, cu piesa Arcade interpretată de Duncan Laurence. Concursul va avea loc în Țările de Jos pentru a 5-a oară, după 1980.

La această ediție vor participa 41 de țări. AICI puteți găsi toate piesele care au câștigat competiția Eurovision.

Preluat de la: diez.md