covor-final-jpg.jpg
Ce se întâmplă dacă faci o combinație între ritmuri rapide, sintetizatoare agresive și atitudine îndrăzneață? Obții noul single lansat de către trupa The Wax RoadSo Mad. Acesta este completat de un videoclip care ține să corespundă titlului și stării piesei, mult rock’n’roll și mai puțin sens.

În timp ce industria divertismentului abia se dezmorțește în urma efectelor produse de pandemie, băieții de la The Wax Road pregătesc noul album. Una dintre piesele ce se va regăsi pe tracklist-ul materialului discografic este proaspăt lansata So Mad. Conform trupei, acesta este primul single în producția căruia au fost utilizate în mod consistent instrumente electronice, pe lângă cele de bază la care cântă membrii trupei. Totodată, ei descriu piesa ca „Bad attitude synth-rock’n’roll, perfect pentru a bea și a strica trei shot-uri de tequila la rând, după care să poți merge la dans”.

Pentru a completa atmosfera piesei cu mai mult absurd, în videoclip este prezentată istoria unei „femei” care a legat membrii trupei pentru a-i transporta spre o locație necunoscută, în portbagajul unui pick up. Imaginile sunt o combinație dintre mișcări dinamice, combinate cu efecte vizuale, care au fost realizate cu ajutorul unor prieteni din Bang Gang Production și au fost editate de către solistul trupei, Dan Timofei.

Poți vedea videoclipul integral pe canalul de YouTube al trupei The Wax Road.

Piesa este deja disponibilă și pe platformele de streaming: Spotify, iTunes, Deezer, Amazon Music și altele.

Preluat de la: diez.md