simpson.jpg
The Simpsons au prezis, din nou, rezultatele alegerilor din SUA. Într-un episod, publicat încă în 2012, Mr. Burns prezice rezultatele alegerilor prezidențiale din SUA din 2020. Acesta face o prezentare, iar drept fundal folosește harta Americii colorată exact în modul în care s-a votat în acest an în Statele Unite. 

Charles Montgomery „Monty” Burns, de obicei referit ca Mr. Burns, este un personaj ficțional recurent în seria animată The Simpsons, a cărui voce este realizată de Harry Shearer și precedat de Christopher Collins. Burns este proprietarul centralei nucleare din Springfield și șeful lui Homer Simpson.

Amintim că The Simpsons este cunoscut pentru prezicerile pe care le face. În serialul animat s-au făcut preziceri precum 11 septembrie 2001, victoria lui Obama și a lui Trump, chiar și discursul Gretei Thunberg, înainte cu 10 ani ca acesta să aibă loc.

Internauții, impresionați, n-au ezitat să-și arată uimirea.

Totuși, există un „dar”. Internauții au ținut să menționeze că statele colorate în albastru (democrate) și roșu (republicane), istoric votează în același mod. Iar acest video era pe internet și se presupunea că face o prezicere și la alegerile prezidențiale din 2016, când a câștigat Donald Trump.

Preluat de la: diez.md