iPiccy-collage-1.jpg
Timp de patru zile, #Redescoperă Moldova a vizitat o mulțime de locuri frumoase din preajma vinăriei Château Purcari. O locație care oferă cele mai înnedite experiențe, ca și odihnă activă, experiență gastronomică și explorare a celor mai selecte vinuri din Republica Moldova.

Aici veți putea explora râul Nistru, satul Grădinița și moșia familiei Catargi. De asemenea, Muzeul „La bunici” s.Tudora vă transpune într-o nouă realitate, fiind înconjurat numai de bunuri culturale și artistice.

Iar pe final, Pensiunea Turistică „Casa Veche” vă oferă prilejul unei odihne în sânul satului moldovenesc, unde puteți să savurați din bucatele naționale, pregătite din produse bio locale.

Redescoperă Purcari și Sudul Moldovei

Timp de patru zile am redescoperit o mulțime de locuri frumoase din preajma renumitei vinării – Château Purcari. O locație care oferă cele mai înnedite experiențe, ca și odihnă activă, experiență gastronomică și explorare a celor mai selecte vinuri din Republica Moldova. Am mai explorat râul Nistru, satul Grădinița și moșia familiei Catargi, Muzeul ,,La bunici" s.Tudora și pensiunea Pensiunea Turistică "Casa Veche" . A fost o expediție extraordinară în care am descoperit o mulțime de locuri frumoase și oameni interesanți.Campania Redescoperă Moldova este lansată în colaborare cu Ministerul Educației, Culturii și Cercetării al Republicii Moldova . Promovarea destinațiilor de călătorie în proiectul „Redescoperă Moldova” este susținută de The Moldovan Investment Agency , Proiectul de Competitivitate din Moldova finanțat de USAID Moldova, Embassy of Sweden in Chisinau și #UKaid și Asociatia Nationala pentru Turism Receptor .Proiectul este desfășurat cu suportul financiar al partenerilor generali Moldova Agroindbank, Purcari Wines și Kaufland Moldova. Expedițiile sunt organizate în parteneriat cu importatorului automobilelor VOLVO în Republica Moldova și sunt susținute de partenerii tehnici ai proiectului, rețeaua de magazine Darwin.md și rețeaua de stații PECO – Avante Moldova .

Geplaatst door Redescoperă Moldova op Woensdag 2 september 2020

Preluat de la: diez.md