colaj-1.jpg
Sfârșitul lunii august e ca și o zi de duminică în care cauți cât mai multe surse de energie pentru viitoarea săptămână. În acest context, corespondenta diez din liceu, Mădălina Demina, a decis să facă o selecție de opt filme pe care le poți privi în ultimele zile de august. Prin urmare, dacă ai o zi liberă, ai obosit după muncă sau vrei să te relaxezi alături de cei dragi, deschide motorul de căutare și privește un film. 


#Set it up

Harper este asistenta de 25 de ani a lui Kristen, o jurnalistă și mai nou editora unei reviste online specializată pe jurnalismul sportiv. Charlie este asistentul de 28 de ani a lui Rick, care lucrează la finanțe. Ambii lucrează în aceeași clădire și se întâlnesc într-o seară când șefii lor au nevoie de cină. Plângându-se că ei nu au timp pentru viață personală, Charlie glumește și spune că șefii lor ar trebui să fie împreună. Harper este degustată la început de comentariu, dar după un pic de gândire este de acord că ar trebui să își aducă șefii împreună, înțelegând că dacă ar fi un cuplu, ar avea mai puțin timp pentru job-ul lor. Ei planifică întâlniri, scriu notițe de scuze și schimbă programul lor pentru a nu coincide cu evenimente la care Harper și Charlie vor să ajungă.

# Escape Room

În urma unei invitații misterioase, șase străini ajung într-o situație periculoasă. La început, ei cred că au fost adunați să vadă un nou escape room, dar, în scurt timp, descoperă că sunt pioni într-un joc sadic pe viață și pe moarte. Împreună ei se mută de la un scenariu terifiant la următorul pe măsură ce găsesc indicii și rezolvă puzzle-uri. Dar jucătorii își dau seama că dezvăluirea celor mai întunecate secrete ale lor ar putea fi cheia supraviețuirii.

# Crazy rich asians

Crazy Rich Asians este un film de comedie romantică-dramă regizat de Jon M. Chu, pornind de la un scenariu de Peter Chiarelli și Adele Lim, bazat pe romanul cu același nume de Kevin Kwan din 2013. Povestea este cea a unui profesor chinez-american care călătorește pentru a cunoaște familia prietenei sale și care este surprins să descopere că aceștia sunt printre cele mai bogate persoane din Singapore.

# Spenser Confidential

Spenser Confidential e o abordare proaspătă asupra genului de filme polițiste care, dacă ai petrecut ca mine multe ore la TV, ți-au marcat într-o formă sau alta copilăria sau adolescența. Filmul îl are în prim-plan pe Spenser, un tip care nu poate suporta nedreptatea și încearcă să ia apărarea victimelor. După perioada închisorii vrea doar să-și continue viața, una simplă, dar ajunge în aceleași circumstanțe. Acesta încearcă să lupte cu corupția, ajutat de Henry și Hawk, nici unul complet util, dar luați împreună se pot dovedi eficienți. Mai e în schemă și Cissy, iubita un pic isterică, posesivă și cât de cât antreprenoare a lui Spenser.

# 6 Undergound

Care este avantajul de a fi mort pentru toată lumea? Nu pentru că vrei să fugi de șef, de fost sau chiar pentru a șterge un cazier. Avantajul este libertatea. Libertatea de a lupta împotriva nedreptății și răului care bântuie în lumea noastră fără să te oprească sau să te refuze cineva.

6 Underground prezintă un nou tip de erou de acțiune. Șase indivizi din toate colțurile lumii, experți în domeniile lor de activitate, au fost aleși nu numai pentru abilitățile lor, dar și pentru dorința unică de a-și șterge trecutul pentru că își doresc să schimbe viitorul. Echipa este creată de un lider enigmatic, Ryan Reynolds, a cărui unică misiune este de a se asigura că, deși nimeni nu își va aminti de el și de coechipierii săi, acțiunile lor vor intra în istorie.

#Miracles from heaven

Filmul este bazat pe incredibila poveste adevărată a familiei Beam. Când Christy (Jennifer Garner) descoperă că Anna (Kylie Rogers), fiica ei de 10 ani, are o boală rară, incurabilă, ea încearcă din toate puterile să găsească o soluție pentru ca fiica ei să se vindece. După ce Anna are un accident oribil, un miracol extraordinar are loc după dramatica ei salvare, care îi lasă fără cuvinte pe doctori, redă credința familiei și oferă inspirație comunității.

# The invisible guest

Un businessman tânăr se trezește alături de un cadavru într-o cameră de hotel încuiată. El angajează o avocată foarte reputată pentru a se apăra. Cei doi discută toată noapte pentru a afla tulburătorul adevăr.

# Walk. Ride. Rodeo.

La vârsta de 19 ani, Amberley Snyder, o călăreață de rodeo de rang național, abia supraviețuiește unui accident de mașină care o lasă paralizată de la talie în jos. Medicii îi spun că nu va mai merge niciodată, cu atât mai puțin să călărească. Snyder își propune să-și depășească prognosticul, fiind din nou pe cal la doar 18 luni de la accident, câștigând competiția la care a visat să ajungă de mică.

Autoare: Mădălina Demian

Preluat de la: diez.md