Untitled-3.jpg
The Motans revine cu o nouă piesă intitulată „Sigur”. Este cea de-a doua melodie de pe EP-ul Dark Side Of The Cookie pe care artistul o lansează și care continuă în același stil cu cel abordat în Cel din oglindă

Piesa „Sigur” transmite mai multe mesaje legate de viață și situații în care oricine se poate regăsi la un moment dat și vorbește despre prejudecăți și principii care nu pot fi încălcate.

„Sigur este a doua piesă de pe EP-ul Dark Side Of The Cookie, are foarte multe mesaje și versuri cu caracter personal, dar cred că poate fi o piesă despre oricare dintre noi. Am lucrat împreună cu Mihai Bogdan Alexandru (Quick) și Alex Cotoi, iar acum v-o prezentăm vouă, alături de un clip animat, sugestiv pentru povestea ei”, a spus The Motans.

Piesa a fost compusă de Denis Roabeș, Quick și Alex Cotoi, a fost scrisă de Denis Roabeș, iar producția le aparține lui Quick și lui Alex Cotoi.

Clipul animat a fost realizat de Mihai Scripnic, regia îi aparține lui Bogdan Păun, director de imagine a fost Alexandru Mureșan, iar producția este semnată de Loops Production.

Preluat de la: diez.md