NEW.jpg
Brandul MOVE lansează o colecție atemporală: „POST 2020”. Aceasta este o interpretare artistică a prezentului, a vieții afectate de virus și a schimbărilor aduse de pandemie. „În vremurile decolorate, inspirația răsare din cenușă. Chiar și după un dezastru, avem speranță și știm că totul va fi bine.”

Designera MOVE, Victoria Surdu, spune: „Suntem luptătorii timpurilor noastre, iar hainele create sunt armuri care ne protejează fizic și emoțional de tot ce ne înconjoară. Este un manifest artistic al timpurilor și evenimentelor pe care le trăim”.

„Deja de câțiva ani am aderat la conceptul Slow Fashion, pentru că hainele MOVE sunt despre artă, arta care poate fi purtată și lăsată moștenire generațiilor următoare. Păstrând etalonul unei colecții MOVE, veți găsi haine din mătase pictate și decorate manual. Este o combinație contrastantă între rochii feminine și bluze cu pulovere și maiouri unisex. Prezentăm o serie de rochii pentru ocazii speciale pe bază de corset, maxi și midi decorate cu sute de elemente din mătase naturală, pictate manual. Iar pentru ocaziile cotidiene, MOVE vine cu o linie de pulovere și maiouri. Pentru a accentua dramatismul emoțional, am folosit mult negru și alb”, povestește designera MOVE.

Victoria mai menționează: „Culorile și decorul din flori sculptate dau viață colecției într-o manieră delicată. Sursa de inspirație au fost, ca de obicei, peisaje pitorești din Moldova. Avem chiar o rochie pe care o numim «Trandafir de la Moldova», e foarte deosebită”.

MOVE creează haine din mătase naturală, pictate manual pentru iubitorii de artă. Fiecare rochie este o filă albă pe care este colorată o istorie. Compozițiile desenate pe haine sunt unice, iar replicile acestora diferă ușor. „Aceasta reprezintă dovada muncii meticuloase a artiștilor noștri.”

Produsele MOVE pot fi achiziționate în Chișinău, Paris și Milano.

Brand: MOVE Womenswear
Styling & Foto: Natalia Mitereva
Video directorMarina Bernaz
Models: Katya Ganya, Irina Vulpe
MUAH: Daniela Cosniceanu

Preluat de la: diez.md