Liubomir-main.jpg
Ambițios, cu scopuri și mereu hotărât. Astăzi, când toți sunt cu gândurile la alegerile prezidențiale, noi, echipa #diez, suntem cu gândul la el, Liubomir, colegul nostru. Să poți zbura către visurile tale mărețe și „să nu te temi să te arunci uneori în necunoscut”. Liubo, La Mulți Ani!

„Liubocika, La Mulți Ani! îți doresc să ai o istorie creditară cât mai bună, un păr mai lung și mai mătăsos decât la Rapunzel și un sistem de securitate la bicicletă cât mai sigur, să nu mai trebuiască s-o cauți cu poliția pe la vecini. La 28, istoria ta abia începe, așa că hai, curaj, perseverență și mult lipici pentru a încleia aripile tăiate și a putea zbura din nou. Hugs!” (Valeria)

„Eu mereu spun despre tine că ești imprevizibil și tare departe de orice standard cunoscut de mine. Asta te face pe tine unic, asta și părul creț blond care în fiecare zi arată diferit. Îți doresc să obții ceea ce demult îți dorești, noi știm cu toții despre ce e vorba și sper tare mult că toate gândurile noastre bune, împreună cu cât mai multe bonusuri comerciale, te vor ajuta să te apropii de visul tău. La mulți ani, Liubo, cel care nu ne lasă să ne plictisim în nicio zi de lucru!” (Alina)

„Liubomir, Liubo, Liubocika. Îți doresc tare, da tare mult să fii fericit și să nu-ți fie teamă să-ți realizezi visurile. Să nu fii «împrăștiet» și să nu uiți unde pui lucrurile, a, scuze și să nu pierzi mâncarea :))). Dacă încă n-ai găsit un loc unde te simți bine, îți doresc să-l găsești. Să te realizezi frumos profesional și să nu te temi să te arunci uneori în necunoscut, nici nu știi ce magii te așteaptă. Fii fericit.” (Ilinca)

„Дорогой Любо, спасибо тебе за хорошее настроение, которое ты даришь! Не обращай внимание на всякие мелкие неудачи, пускай позитив всегда побеждает! Хочу, чтобы ты был счастливым человеком! Позволяй себе быть самим собой, потому что в наше время это большая роскошь! Пускай в твоей жизни будет достаточное количество кефира, бубликов и мороженого! С днём рождения) обняла!” (Lily)

„Liubomir este persoana care se împrietenește cel mai repede cu o persoană nou venită în birou «sau cel puțin încearcă». Îmi place mult că el poate să râdă la glumele despre el, chiar dacă sunt bune sau uneori nu prea. Dar pentru că aici se poate, și chiar trebuie, îi doresc ceva și din partea mea: «Îi doresc să aibă cât mai multe evenimente cu mâncare, răbdare cu notebookul care „tormozăști” și cât mai multe glume apreciate de persoanele care îl înconjoară.» La mulți ani, Liubomir. P.S. Dacă nu vezi bine să citești acest mesaj, spune că îl pot vocifera eu. Și da, nu uita de propunerea mea de astăzi cu trecerea anilor și chelirea.” (Constantin)

„Liubo, Liubo, Liubașa! Tu îmi ești dator cu nervi! De atâtea ori m-ai scos din sărite încât eu aproape că am renunțat. Dar pentru că tu ești așa «cadru», ți se iartă). Aștept să ne intersectăm prin Linella sau să mă rogi să-ți fac un turneu prin Telecentru! I know places 😘 Să fii iubit!” (Djein)

„Liubomir, îți doresc să fii bărbat cu apartament și să poți face acolo tot ce vrei și când vrei și cu cine vrei. În rest, ai grijă la covrigei și sper ca nimeni să nu-ți mai ia ceapa. Tu ești tare fain și tare mă bucur că ai ales să faci parte din echipa #diez.
PS: sper să termini în top 10 în Fantasy și să facem știre despre tine.” (Alex)

„Cu Liubomir poți zâmbi, poți discuta pe diverse teme și tot nu te plictisești. El e o persoană specială, iar dacă ai ocazia să-l cunoști mai bine, te poți considera norocos. Și Liubo e norocos, o dată în patru ani, în aceeași zi când își sărbătorește ziua lui, trebuie să aleagă viitorul președinte al țării «asta da noroc». Liubo, îți doresc drumuri line fără gropi și visurile tale mărețe neapărat se vor realiza. La mulți ani!” (Petru)

„Eu cu Liubomir am cea mai pipărată relație din redacție. Eu încă nu am observat să am fire cărunte, dar pentru primele care vor apărea el va avea un merit deosebit. Mai pe scurt, eu am o răbdare de fier și Liubo «așa îi spunem noi în redacție» este unul dintre puținii oameni care reușește să mi-o îndoaie. Și asta nu e de rău neapărat, el pentru mine este cel mai bun exercițiu de a-mi găsi echilibrul și a păstra calmul, ș-apoi toate aceste chestiuțe care uneori mă scot din sărite, iar alteori mă fac să râd îmi fac zilele mult mai colorate. De altfel, m-aș plictisi, cu siguranță. Mie îmi place că Liubomir știe ce vrea și este absolut ok cu dorințele sale. Îmi place că este ambițios, că știe să-și pună scopuri și să meargă hotărât spre ele. La perseverență Liubomir e cel mai bun exemplu. Ș-apoi, nu ascund, îmi este tare drag de el pentru că este la fel de norocos ca mine :D. Așa că îi doresc un laptop care să-l asculte, o bicicletă pe care nimeni să nu o fure, o casă care să-i aparțină și vecini cuminți. La mulți ani colorați!” (Elena)

Noi cu Liubo avem cele mai frumoase fotografii

***

De ce dedicații?

Vrem să diluăm feed-ul plin cu noutăți nu tocmai bune despre COVID-19 și să sărbătorim viața, bunătatea și grija unuia față de celălalt.

În același timp, în felul acesta ne puteți ajuta și voi pe noi. O asemenea plasare este echivalentul unei donații pentru echipa #diez (prin PayPal sau alte servicii de transferuri online) ca să poată trece, de acasă, peste această perioadă luminoasă, dar grea. Detalii aici.

Așteptăm #dedicațiile voastre la adresa de e-mail [email protected] sau pe profilul de Facebook Alexandru Lebedev.

Preluat de la: diez.md