tff.jpg
Echipa Interact Club Chișinău a obținut premiul I la concursul național de scurtmetraje „We Like To Movie”, organizat în România, de către Interact Club Baia Mare. Tinerii din Moldova au realizat un clip despre importanța timpului.

Concursul „We Like To Movie” se organizează anual, iar în acest an a avut loc cea de-a 5-a ediție. În cadrul competiției participă toate cluburile Interact din România și Republica Moldova. Toate echipele participante trebuie să se axeze pe același subiect și să realizeze un scurtmetraj în baza lui. Într-un final, dintre toate lucrările prezentate se alege o singură câștigătoare, care în acest an a fost echipa din Chișinău.

„Tema din acest an a fost timpul, iar întrebarea pe care a trebuit să o reflectăm în filmuleț este «Dacă ai avea posibilitatea, ai alege să întorci sau să oprești timpul». Am ales să nu răspundem la această întrebare, ci să lăsam spectatorul să aleagă pentru sine în baza celor văzute în clip”, ne povestesc reprezentanții Interact Club Chișinău.

La realizarea scurtmetrajului au participat doar membrii clubului Interact Chișinău, actorii fiind membri, cunoscuții sau prietenii acestora. Regizarea, filmarea, și editarea a fost, de asemenea, realizată doar de către membrii clubului.

„În cele din urmă am obținut premiul I, care este unul bănesc, în valoare de 600 lei românești. Acești bani vor fi ulterior investiți în acte caritabile”, ne mai spun reprezentanții Interact Club Chișinău.

Vedeți mai jos filmulețul realizat de echipa câștigătoare.

Preluat de la: diez.md