Cover-image.jpg
Jobul ocupă o mare pondere în viața și timpul nostru și e important ca acesta să-ți fie pe plac, dar și locul de muncă să fie unul confortabil. Un birou spațios și luminos îți va crește productivitatea, dar și te va inspira să creezi proiecte de impact. Asemenea spații de lucru le găsești la Digital Park, ecosistem IT cu vederi panoramice și o comunitate inovatoare.

La Digital Park nu doar apusurile sunt minunate, ci și condițiile de lucru sunt excelente.

Vestea bună e că mai sunt spații disponibile spre închiriere, atât în coworking, cât și în spațiile open space. Pentru spațiile de tip open space, există posibilitatea de a închiria atât un oficiu deja mobilat, cât și unul gol, pe care să-l planifici conform propriilor necesități.

Spațiul de coworking are o capacitate nu foarte mare, de aceea ar fi bine să mergi la ei la o zi de test gratuită cât de curând. Locurile vor fi completate rapid, în special acum, când a crescut interesul liberilor profesioniști pentru coworking. Rezidenții coworking-ului, dar și ai spațiilor de oficii au la dispoziție mai multe facilități și dotări, printre care:

  • ore gratuite de acces în sălile de conferințe;
  • locuri de parcare garantate și securizate;
  • rastele pentru biciclete și motociclete;
  • facilități pentru persoane cu dizabilități;
  • servicii de pază și securitate, control al accesului cu bariere, monitorizare video digitală non-stop;
  • servicii de curățenie.

Acest ecosistem IT inspirat din Silicon Valley este destinat celor care caută spații de lucru fără limite, unde găsești inspirație pentru sarcinile și provocările zilnice. Astfel, dacă ești în căutarea unui oficiu sau a unui loc în coworking, programează un tur al clădirii pe site sau prin telefon, apelând la numărul de telefon 069 449 449.

Preluat de la: diez.md