FOTO-Cleopatra-Stratan-ntr-o-rochie-mulat-cu-spatele-gol-T-n-ra-interpret-este-tot-mai-ndr-znea-52674-1545056341.jpg
Interpreta Cleopatra Stratan împlinește azi 18 ani. A devenit renumită în întreaga la o vârstă fragedă și a reușit să înregistreze recorduri mondiale la cinci ani. În acest articol vom trece în revistă reușitele Cleopatrei Stratan în cariera ei de interpretă. 

Cleopatra s-a lansat în anul 2005 cu piesa „Ghiță” care a devenit un hit mondial la acea vreme. În prezent, clipul a adunat peste 42 de milioane de vizualizări pe YouTube.

În 2018, site-ul wonderslist.com a făcut un top al celor mai genii copii din lume și din istorie, iar Cleopatra Stratan s-a clasat pe locul patru în acea listă.

În anul 2005 Cleopatra lansează primul ei album intitulat „La vârsta de trei ani”, la care biletele sunt vândute în timp record, iar Cleopatra, în vârstă de trei ani și jumătate, acompaniată de o trupă formată din 5 băieți, susține fără întrerupere un concert live timp de două ore în fața unui public uriaș. Cleopatra deține 6 recorduri:

#1 Cea mai tânără artistă care lansează un album de succes;

#2 Cea mai tânără artistă care a primit 10 mii de euro pentru o piesă;

#3 Cea mai tânără interpretă care a susținut un concert live de 2 ore în fața unui public numeros;

#4 Cea mai tânără interpretă care a primit trei premii MTV;

#5 Cea mai tânără artistă care a avut un hit N.1 într-o țară la nivel național;

#6 Cea mai tânără cântăreață de succes.

În anul 2007 s-a lansat încă în cinci țări precum Japonia, Taiwan, Coreea, Spania și Mexic.

Potrivit presei românești, Cleopatra percepe peste patru mii de euro pentru un concert în aer liber de 35 de minute și cinci mii de euro pentru concerte private. În cazul în care e vorba de un eveniment în afara Chișinăului, Cleopatra cere decontarea transportului, două bilete de avion sau bani pentru fiecare kilometru parcurs și cazare.

În anul 2018, Cleopatra Stratan revine în showbizul român și moldovenesc cu piesa „Te las cu inima”, videoclipul fiind filmat la gara feroviară din Chișinău.

Preluat de la: diez.md