seo-watch-free-link-preview.jpg
Netflix US își „binecuvântează” vizitatorii cu peste 80 de producții care vor fi lansate pe platformă pe tot parcursul lunii februarie. Am selectat câteva titluri populare pe care să le incluzi neapărat în lista ta.


# Red Dot

Disponibil pe Netflix: 11 februarie.

Iată un thriller suedez intrigant, cu nuanțe de horror, de care să te bucuri în acele nopți lungi și întunecate de iarnă. Când Nadja rămâne însărcinată, ea și soțul ei David încearcă să reînvie un pic flacăra romantismului cu o excursie confortabilă în camping în munți. Din păcate, nu durează mult până când unele secrete sunt dezvăluite. Cuplul este în curând marcat de un punct roșu: genul de punct roșu creat de laserul unei puști. Pe măsură ce evenimentele devin din ce în ce mai amenințătoare, tânărul cuplu nu trebuie doar să descopere cine îi țintește cu punctul roșu, ci și cum să scape.

# Good Girls (Sezonul 3)

Disponibil pe Netflix: 16 februarie.

Dacă ești în căutarea unui nou serial de privit în februarie, îți recomandăm comedia și drama Good Girls.

Good Girls prezintă povestea a trei gospodine dintr-o suburbie. care își concep o echipă criminală pentru a obține independență financiară. În sezonul trei, fetele își continuă afacerea profitabilă privind spălarea banilor.

# Behind her Eyes (Limited Series)

Disponibil pe Netflix: 17 februarie.

Acest thriller psihologic britanic este o adaptare a romanului cu același nume.

O mama singură pe nume Louise, ajunge să se apropie mult prea mult de fermecătorul ei șef, David. Când se împrietenește cu frumoasa lui soție, Adele, Louise se prinde într-o pânză de secrete și minciuni, și realizează că mariajul „perfect” a noilor prieteni nu este atât de perfect.

# Firefly Lane

Disponibil pe Netflix: 3 februarie.

Această poveste îndrăgită a unei prietenii feminine are în rolurile principale pe Katherine Heigl și Sarah Chalke în calitate de două prietene apropiate, care s-au susținut reciproc. Bazat pe seria populară de romane de Kristin Hannah.

# To All the Boys: Always and Forever, Lara Jean

Disponibil pe Netflix: 12 februarie.

Fanii ar putea fi surprinși să vadă atât de curând lansarea filmului pe Netflix, deoarece a fost produs în secret.

To All the Boys: Always and Forever, Lara Jean este a treia tranșă din populara serie de filme To All The Boys I Loved Before de la Netflix. În aceasta, Lara Jean este aproape terminată cu liceul și se pregătește să înceapă noua ei viață în calitate de adult.

# Malcolm & Marie

Disponibil pe Netflix: 5 februarie.

Scriitorul și regizorul Sam Levinson face echipă cu Zendaya și John David Washington pentru o dramă dureroasă și romantică în care un regizor (Washington) și iubita sa (Zendaya) se întorc acasă după o premieră cinematografică. Seara ia brusc o întorsătură pe măsură ce dezvăluirile despre relațiile lor încep să iasă la suprafață, testând puterea iubirii lor. Lucrând cu directorul de film Marcell Rev, Levinson creează un film de o originalitate rară; o odă pentru marii romantici de la Hollywood.

Preluat de la: diez.md