badguy.jpg
Piesa Bad Guy, a cântăreței americane Billie Eilish, care s-a aflat în fruntea clasamentelor muzicale detronând anul trecut Old Town Road, a rapperului Lil Nas X, în Billboard Hot 100, a depășit un miliard de vizualizări pe YouTube miercuri dimineață, transmite AGERPRES.

Bad Guy a devenit astfel cea mai recentă intrare în clubul pieselor cu un miliard de vizualizări, atingând acest prag la doar un an și jumătate de la lansare. Bad Guy este prima melodie interpretată de cântăreața americană care se adaugă prestigioasei liste de videoclipuri, în timp ce o alta piesă de-a lui Billie Eilish, interpretată alături de Khalid, are aproape 900 de milioane de vizualizări.

De asemenea, melodia Despacito, interpretată de Luis Fonsi şi Daddy Yankee, lansată în 2017, conduce fără drept de apel în topul pieselor cu cele mai multe vizualizări pe YouTube. Cu peste șapte miliarde de accesări, Despacito are un avans important în fruntea listei. Chiar și remixul audio al melodiei, fără videoclip, are peste 650 de milioane de accesări.

Preluat de la: diez.md