prompter-diez-3-scaled.jpg
Facultatea de Jurnalism și Științe ale Comunicării (FJȘC) de la USM a lansat prima televiziune online de la facultate. Aceasta va oferi studenților posibilitatea să creeze materiale informative și să relateze despre viața studențească.

Georgeta Stepanov, decana FJȘC: „În anul când Facultatea de Jurnalism și Științe ale Comunicării, USM, împlinește 40 de ani de la fondare, dăm start unui proiect de proporții. Și anume, se inițiază prima televiziune online de la facultate. Este un proiect ambițios, care își propune să pună în valoare potențialul de creație și intelectual al studenților, materializat în știri, interviuri, informații care vor putea reflecta viața studențească și nu numai și vor putea fi preluate și transmise pe alte căi în vederea valorificării realității sociale. Să-i urăm drum bun echipei și într-un ceas bun proiectului”.

Vitalie Guțu, jurnalist, directorul televiziunii online FJȘC: „Prima televiziune online studențească a Facultății de Jurnalism și Științe ale Comunicării vine să pună în practică materia teoretică asimilată la disciplinele din facultate. Tocmai de aceea, ne dorim să dezvoltăm un produs de calitate, care să corespundă tuturor criteriilor instructiv-didactice, dar și realităților dictate de piața media de la noi”.

 

Preluat de la: diez.md