Untitled-2.jpg
A fost lansat episodul 2 al serialului Lost in Moldova, o producție cinematografică realizată de Volt Cinematography, producătorii fiind Vlad Bolgarin și John Lewis. Serialul este inspirat de experiența lui John, care în tinerețe a fost voluntar la Corpul Păcii timp de doi ani în orașul Edineț din nordul țării.

Menționăm că serialul Lost in Moldova redă povestea unui tânăr american care devine voluntar al Corpului Păcii pentru a o impresiona pe fosta sa iubită.

Amintim că Diego, eroul principal, ajunge în Republica Moldova, unde urmează să predea limba engleză în locul altui profesor care are probleme de comunicare în fața clasei. Oaspetele este cazat în casa acestui profesor unde începe să descopere bucatele moldovenești și obiceiurile gastronomice.

În serial apar actori moldoveni precum Dumitru Mamei și Olga Guțu-Cucu, dar și tânăra Loredana Sandu, cu toții fiind îndrumați de regizorii Vlad Bolgarin și Călin Laur. Pentru proiect au fost strânse fonduri din toată lumea, suma fiind de 14 000 de dolari.

Eroul principal, Diego, este jucat de Kenny Grimble Jr. din Los Angeles.

Preluat de la: diez.md