cluj.jpg
La Cluj a fost instalată prima staţie de autobuz SMART. În stație, clujenii pot primi gratuit un bilet de călătorie, dacă îndeplinesc provocarea propusă. 

Dispozitivul montat distribuie gratuit bilete celor care execută corect 20 de genuflexiuni, într-un timp de două minute, scrie 3dots.ro.

Şi nu, nu pot înşela aparatul, genuflexiunile trebuie să fie corect executate. Aparatul identifică, cu ajutorul unei camere video şi al unui soft special, mişcările corecte şi le numără.

Mișcarea aleasă este una de bază, ușor de realizat, cu aport benefic major pentru persoana care introduce în rutina zilnică aceast exercițiu.

Aparatul SMART pentru bilete este o iniţiativă a unui festival de sport care încurajează mișcarea și promovează un stil de viață sănătos. Automatul cu bilete pentru sănătate va rămâne aici timp de două săptămâni, adică până pe data de 6 octombrie.

Clujenii pot obține biletul zilnic, în intervalul orar 05.00- 23.00. Dacă iniţiativa va fi un succes, aparate similare ar putea fi amplasate şi în alte oraşe din ţară.

Preluat de la: diez.md