Cricova-Cashback-Event-Cover1-000x524px-02.jpeg
Vă doriți un week-end revigorant și memorabil, atunci planificați-l din timp. Alegeți să faceți o plimbare cu prietenii sau familia în orașul subteran „Cricova”. Achitați excursia iar noi vă răsplătim cu un cashback de 100 % sub forma unui voucher. În baza lui, iubitorii de vinuri își pot face plinul direct din magazinul specializat Cricova. 

V-am pregătit și un traseu captivant care are o lungime de 120 de kilometri, în care veți putea admira una dintre cele mai impunătoare colecții de vinuri adunate din toată lumea. Aflați mai multe despre vinul „Ierusalim de Paști” îmbuteliat în anul 1902 dar și alte exemplare unice și de elită. Apoi, mai există în labirintul nostru o secție unică în Moldova, unde remuorii rotesc zi de zi cu mare precizie în jur de 34 de mii de sticle de vin spumant fiecare.

Organizatorii s-au gândit și la micii aventurieri pe care îi invităm la o călătorie fascinantă cu trenulețele electrice. În plus, copiii până la 7 ani au acces gratuit la excursie.

Acum, nu vă rămâne decât să vă delectați cu vinul vostru preferat marca „Cricova” și să prindeți oferta până pe 15 aprilie. 

Transformați-vă weekend-ul într-o scurtă vacanță!  

Detalii și rezervări pe www.cricova.md sau la numărul de telefon 022 427777 sau 069077734.

Preluat de la: diez.md