ronaldo.jpg
Cristiano Ronaldo, starul de 35 de ani de la Juventus, a devenit prima persoană cu peste 250 de milioane de urmăritori pe Instagram. Următorul fotbalist din top este Leo Messi, cu 174,5 milioane de fani.

Cristiano Ronaldo bate record după record și în afara terenului. Starul lusitan, câștigător al cinci Baloane de Aur, este cea mai urmărită vedetă pe Instagram. Ronaldo a devenit primul om care depășește borna de 250 de milioane de fani pe această rețea socială, transmite digisport.ro.

Ronaldo este plătit regește la Juventus. Portughezul încasează anual aproximativ 30 de milioane de euro, însă veniturile pe care le primește postând pe Instagram sunt considerabil mai mari. Ronaldo câștigă aproape 50 de milioane de dolari pe an din această activitate, fiind cea mai bine plătită celebritate de pe această rețea socială.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Cristiano Ronaldo (@cristiano)

Cristiano Ronaldo este urmat de interpreta Ariana Grande care are 213,9 milioane de urmăritori. Pe locul trei se află Dwayne Johnson cu 209 milioane, pe locul patru Kylie Jenner cu 207,1 milioane și topul celor cinci îl închide Selena Gomez care are 200,6 milioane de fani pe Instagram.

Preluat de la: diez.md