diex-960x600-ro.jpg
Telefonul tău merită mai mult! Bucură-l cu ceva special. Ia-ți numărul și telefonul și treci la Unité. La doar 45 de lei poți avea 10 GB lunar, 350 de minute naționale, convorbiri nelimitate în rețeaua Unité și Moldtelecom și nelimitat pe cele mai populare rețele sociale: Facebook, Messenger, VKontakte, Instagram, TikTok, Odnoklassniki, WhatsApp și Wikipedia.

Bonusul dublu de trafic Internet mobil și rețele sociale nelimitat se oferă atât abonaților noi cât și celor existenți la prelungirea contractului.

Nu-ți mai poți imagina nici viața unui laptop modern fără internet. Oferă-i o nouă șansă! Alege unul dintre abonamentele Fly Internet Oriunde de la Unité și primești BONUS dublu trafic internet mobil și nelimitat pe cele mai populare rețele sociale. Acum, la doar 120 de lei lunar, ai 60 GB și nelimitat pe Facebook, Messenger, VKontakte, Instagram, TikTok, Odnoklassniki, WhatsApp și Wikipedia.

În plus, primești un modem 4G+ cu Wi-Fi cadou la conectare. Laptopul sigur îți va spune „mulțumesc”!

Mai mult, la conectarea abonamentelor de telefonie mobilă Fly, te bucuri de cele mai bune prețuri în rate la smartphonuri. Cumpără avantajos unul dintre cele mai populare smartphonuri Samsung începând cu doar 135 de lei pe lună.

Comandă serviciile online. Intră pe www.moldtelecom.md, alege pachetul dorit, plasează comanda și vei primi contractul și dispozitivele la domiciliu.

Unité – rețeaua posibilităților mari. Parte a familiei Moldtelecom, operatorul numărul 1 în servicii integrate.

Preluat de la: diez.md