pixel.png
Uşor-uşor, vieţile noastre încep să revină la normal. Multe persoane se întorc la locul de muncă şi, cu această ocazie, este destul de dificil să menţinem un echilibru între muncă şi viaţa personală, care amândouă pot fi destul de stresante. Astfel, diys.com a examinat hobby-urile care ne ajută să reducem nivelul de stres, chestionând 2.379 de persoane. Mai apoi, 357 de participanţi cu vârste cuprinse între 20 şi 30 de ani au fost testaţi cu Fitbit pentru a determina care sunt cele mai relaxante hobby-uri, în funcţie de bătăile inimii.

Pe primul loc: croşetatul

Deşi croşetatul este asociat bunicuţelor, datorită platformei TikTok, această activitate a devenit destul de impresionantă în rândul tinerei generaţii. Cu 65 de bătăi pe minut, croşetatul este unul dintre cele mai relaxante hobby-uri pe care ar trebui să le urmezi în acest an.

Pe locul doi: pescuitul

Iată un hobby ideal pentru bărbaţi, dar şi pentru femei, de ce nu? Acest sport menţine inima la 72 de bătăi pe minut. Nu este de mirare de ce tot mai mulţi bărbaţi aleg pescuitul ca mod de relaxare.

Pe locul trei: blogging-ul

Iubitorii de scris, povestit şi creatorii de conţinut se pot bucura de momente relaxante dacă se apucă de blogging. Pentru acest hobby se observă o medie de 74 de bătăi pe minut.
<!– Arta de a trăi pe spinarea altora. Cine sunt „trântorii”? Meghan şi Harry. Nu fac nimic, dar banii curg–> CITESTE PE EVZ.RO: Arta de a trăi pe spinarea altora. Cine sunt „trântorii”? Meghan…
<!– Alertă la granița României! Autoritățile nu mai fac față. Este blocaj total–> CITESTE PE CAPITAL.RO: Alertă la granița României! Autoritățile nu mai…

Pe locul patru: caligrafia

Este atât de satisfăcător să priveşti cum o persoană crează lucruri frumoase, dar este şi mai interesant atunci când o faci chiar tu. Similar blogging-ului, caligrafia menţine o medie de 74 de bătăi pe minut.

Pe locul cinci: pictura

Arta este întotdeauna o oază de linişte, iar ceea ce transmite ne ajută să ne relaxăm. Pictura menţine o medie de 77 de bătăi ale inimii pe minut şi, dintre toţi participanţii, doar 39% au votat pentru acest hobby.

Pe ultimul loc: mersul pe bicicleta

Mersul pe bicicletă este nu doar o modalitate de a ne relaxa, ci şi o metodă ideală de a scăpa de kilogramele în plus. Această activitate poate creşte ritmul alert al inimii, cu 175 de bătăi pe minut.

Preluat de la: csid.ro