1_P4zzcUH6uloTOFIZX8iB7A-scaled.jpeg
Telegram a devenit a doua cea mai descărcată aplicație în SUA. Potrivit presei internaționale, acest lucru s-a întâmplat după ce Twitter și Facebook au blocat conturile președintelui SUA, Donald Trump.

Mai mult de jumătate de milion de persoane au descărcat aplicația în perioada 6 ianuarie – 10 ianuarie, numărul fiind de aproape trei ori mai mare decât în săptămâna precedentă. Platforma are deja peste 500 de milioane de utilizatori activi. Numai în ultimele 72 de ore în jur de 25 de milioane de utilizatori din întreaga lume s-au alăturat Telegramului.

Popularitatea aplicației în SUA ar fi crescut și după ce WhatsApp a modificat politica sa de confidențialitate. Acum, datele personale ale utilizatorilor pot fi dezvăluite altor rețele sociale deținute de Facebook.

Amintim că mai multe companii tech au anunțat despre măsuri pe care le iau pentru a controla valul de violențe și ură răspândit pe rețelele lor, după evenimentele violente din 6 ianuarie 2021, atunci când mii de susținători ai președintelui în exercițiu al SUA, Donald Trump, s-au adunat în fața Capitolului din Washington și au dărâmat mai multe bariere de securitate, ceea a dus la ciocniri cu poliția și la scene haotice în fața intrării în Congresul SUA, unde congresmenii s-au reunit pentru a valida oficial victoria electorală a democratului Joe Biden.

 

Preluat de la: diez.md