toamna-la-tv8.jpg
TV8 revine în noul sezon cu surprize pentru telespectatorii săi. Pe lângă talk-show-urile existente, în grilă se vor regăsi emisiuni noi, un show în care se va vorbi despre lucruri serioase cu umor, dar și un serial de weekend. Din noul sezon, TV8 va avea și mai multe buletine de știri, inclusiv în weekend.

Știrile de weekend, cu Mihaela Dicusar, din 12 septembrie, de la 19.00

Echipa a extins programul de lucru al echipei de știri și pentru zilele de weekend. Începând din 12 septembrie, în fiecare sâmbătă și duminică, tradițional, la 19.00, puteți urmări știrile la TV8. Prezentatoarea acestor buletine este reportera Mihaela Dicusar. Pe lângă știrile de zi, jurnalele de weekend vor conține subiecte complexe, relatate profesionist, în care vor fi abordate cele mai dureroase probleme ale societății, printre care accesul la educație, justiție sau la servicii medicale de calitate.

„Efect9.6”

Angelica Frolov revine la TV8 cu un proiect care va provoca discuții. „Efect 9.6” – o emisiune despre conflictele sociale din Republica Moldova. „Vrem să discutăm conflictele existente din societatea noastră, să analizăm dacă este un anumit conflict real sau imaginar/impus și să vedem dacă putem găsi un numitor comun, aflându-ne pe baricade diferite. Există oare un adevăr suprem sau fiecare are adevărul său? Putem oare conviețui având adevăruri diferite? Este oare posibilă o societate fără conflicte?”, se întreabă autoarea emisiunii. La toate aceste întrebări vor căuta răspunsuri Angelica Frolov și invitații săi.

Urmăriți „Efect 9.6”, din 13 septembrie, în fiecare duminică, de la 21.30, doar la TV8!

Artizanii gustului”, un proiect semnat de Nata Albot

În această toamnă, la TV8 veți putea urmări și un proiect culinar realizat de echipa Klumea. Emisiunea vine să descopere bucătari iscusiți de la noi din țară, care vor reinventa bucatele tradiționale în maniera gastronomică fine dining, pentru că, într-un final, gastronomia este artă. „Artizanii gustului” vă va dezvălui secretele culinare ale celor mai buni bucătari din Moldova, dar și greutățile cu care se confruntă aceștia.

Mai multe detalii despre acest proiect găsiți într-un material realizat de echipa #diez.

Emisiunea intră în casele voastre din 26 septembrie, de la ora 18.00

„Ultima frontieră”, o aventură care taie respirația

Vă imaginați cum ar fi să urcați într-o barcă și să mergeți la capătul pământului? Ei au făcut-o! O echipă din nouă moldoveni împrăștiați în întreaga lume a pornit într-o aventuroasă expediție în Antarctica. Ce pericole au întâmpinat, ce surprize au avut și cum e dincolo de ultima frontieră, aflați într-o nouă emisiune la TV8.

„Славнаямешанина”, un show cu satiră, umor și analize pentru publicul vorbitor de limbă rusă

Politicul din Moldova lasă loc pentru mult umor și satiră și e păcat să nu profităm! Din această toamnă, lansăm un nou talk-show social-politic în limba rusă, cu doi dintre cei mai îndrăgiți jurnaliști din nordul și sudul Moldovei, ambii cu un fin simț al umorului: directorul ziarului SP Bălți, Veaceslav Perunov și directorul portalului Nokta din Găgăuzia, Mihail Sirkeli.

Cutia Neagră a Marianei Rață va dezlega mistere

Moldova se înglodă în corupție. Dosarele de rezonanță se prăfuiesc pe polițele procurorilor și judecătorilor. Politicienii își împart pungi negre misterioase. E timpul anchetelor de presă. Jurnalista de investigații Mariana Rață își propune în noul sezon al Cutiei Negre să vină cu mai multe anchete jurnalistice despre ilegalitățile, corupția și bogătașii politicii moldovenești. Evident, nu vor lipsi nici discuțiile hard cu decidenții politici de la Chișinău.

Politica Nataliei Morari, mai incendiară

Îndrăgitul talk-show politic al Nataliei Morari promite să fie și mai incendiar. Discuții aprinse despre cele mai arzătoare probleme din societate și din politic, într-un sezon marcat de alegeri prezidențiale și o majoritate șubredă în parlament.

Întreabă Ghețu, și mai dinamic

Natalia Ghețu, realizatoarea talk-show-ului Întreabă Ghețu, s-a pregătit să fie și mai insistentă la întrebări, să caute și mai multe răspunsuri și să vă ofere și mai multe reportaje din viața politică și socială a Moldovei.

Revin „Regionalii”

Vocea regiunilor se va auzi și mai tare în studiourile TV8. Din toamnă, revine talk-show-ul „Regionalii” al lui Mihail Sirkeli. De această dată, cu mai multe reportaje din regiuni și probleme dezbătute.

Egoist cu Angela Brașoveanu

Mai multe lecții de viață, mai multe destine tulburătoare, mai multe aventuri fabuloase, mai multe ironii, mai mult ping-pong de replici ascuțite, mai multe taine descusute, mai mulți oameni pe care ți-ai dori să-i cunoști. Toate astea la Egoist, din 13 septembrie, ora 12.15.

Cireașa de pe tort – Un show de seară

Oamenii liberi au nevoie și să-și descrețească frunțile. Din toamnă, veți putea viziona și un show de seară, înainte de principalul buletin al zilei. Un show în care se va vorbi despre lucruri serioase cu umor, dar și multă utilitate. Cu detalii revenim, stați pe fir!

Serialul de weekend „Familia”

Unul dintre cele mai urmărite seriale ale momentului în întreaga lume intră și la TV8. Fiecare episod urmărește trei generații din familia Braverman, redând într-o notă afectuoasă bucuriile și necazurile vieții de părinte, dar și problemele cu care se confruntă orice copil din epoca posttehnologică.

Urmăriți aventura acestei familii din septembrie la TV8.

Preluat de la: diez.md