960-480-Diez-2.jpg
Vești bune pentru toți cei preocupați de siguranța oamenilor dragi și a bunurilor de valoare! StarNet a lansat un serviciu modern de supraveghere video – StarNet Vision.

Un serviciu inovativ la un preț accesibil

Această soluție de securitate are la bază cele mai tehnologii din domeniu și permite monitorizarea ariei protejate de oriunde, la orice oră. Cei de la StarNet au creat un serviciu premium, pe care îl oferă la un preț accesibil tuturor abonaților săi la internet prin fibră optică. 

StarNet Vision permite identificarea persoanelor sau acțiunilor suspecte și este destinat tuturor persoanelor care sunt în căutarea celei mai bune soluții de securitate pentru locuința sau afacerea sa. 

Acces direct la înregistrări și stocare securizată în cloud 

Serviciul îți oferă posibilitatea de a urmări în timp real tot ce se întâmplă într-o anumită arie protejată, de pe orice dispozitiv: calculator, televizor, tabletă sau smartphone. Toate înregistrările video sunt salvate în Cloud timp de 10 zile sau până la utilizarea spațiului de stocare de 200 GB. Imaginile pot fi accesate de la orice distanță și la orice oră.

Zero investiții inițiale 

Experții StarNet vor analiza spațiul și vor selecta cel mai potrivit loc pentru amplasarea camerei de luat vederi și o vor instala absolut gratuit. În caz de instalare a camerelor într-un spațiu public, conectarea este gratuită dacă ești înregistrat ca operator de date cu caracter personal.

Mai multe detalii despre acest serviciu inovativ, pot fi găsite pe site-ul companiei sau la numărul de telefon 022 845 555. 

Preluat de la: diez.md