diez-Modernizarea-rețelei-StarNet-960x480px.jpg
Vești bune pentru pasionații de a explora lumea online cu viteza luminii. StarNet a dat start unui mare proiect de modernizare a rețelei, care va schimba pentru totdeauna modul de a naviga pe internet.

StarNet are obiective ambițioase, pe care planifică să le realizeze în timp record și cu investiții de zeci de milioane de lei. Timp de 6 luni vor moderniza o rețea de peste 205 km de fibră optică, pentru ca abonații companiei să simtă adevărata putere a internetului de mare viteză, încă mulți ani înainte.

StarNet – mai bun, mai rapid, mai puternic! 

Potrivit unei noutăți de pe site-ul companiei, calitatea serviciilor va fi îmbunătățită substanțial, iar fiecare membru al familiei StarNet va beneficia de: 

    • Internet de 10 ori mai rapid cu viteză de până la 1000 Mbps; 
    • conexiune mai stabilă și de 2 ori mai puține deranjamente; 
    • tehnologii de ultimă generație și echipamente performante; 
    • video streaming 4K; 
    • gaming online la un alt nivel, pentru a juca non-stop, fără laguri sau întreruperi și cu cea mai bună rată FPS. 

StarNet este primul operator care implementat tehnologia de fibră optică în țară și care a reușit să dezvolte cea mai mare rețea gratuită de Wi-Fi din Estul Europei. Datorită dedicației întregii echipe, au revoluționat internetul în Moldova și au clasat republica noastră în topul clasamentelor internaţionale la viteza de acces la internet. 

Preluat de la: diez.md