batman_adventures_continue_cv1_dave_johnson.0.jpg
O poveste originală despre alter-egoul lui Batman, miliardarul afacerist șu filantrop Bruce Wayne, va fi lansată anul viitor sub forma unei serii audio podcast pe serviciul de streaming audio Spotify, conform unui anunț făcut marți de producători, transmite Reuters.

Potrivit AGERPRES, sub titlul „Batman Unburied”, noua serie este prima dezvoltată în urma unui acord între Spotify Technology SA și AT&T Inc’s Warner Bros pentru a aduce supereroii din universul DC Comics în lumea podcasturilor narative.

Seria despre Batman va explora „aspectele mai întunecate din psihologia lui Bruce Wayne”, conform unui comunicat dat publicitășii de Spotify și Warner Bros.

David S. Goyer, co-scenarist al filmului din 2005 „Batman Begins” și al celui din 2016 „Batman v. Superman: Dawn of Justice”, a creat această nouă poveste și este și producător executiv al seriei audio ce va apărea pe Spotify.

„Vom folosi avantajele unice ale formatului audio pentru a pătrunde adânc și în psihologia membrilor bogatei galerii de răufăcători din universul lui Batman”, conform lui Goyer.

Compania suedeză Spotify, lideră pe piața de streaming muzical cu 138 de milioane de abonați plătitori din întreaga lume, pune la dispoziție peste 1,5 milioane de titluri de podcast, mai notează Reuters.

Preluat de la: diez.md