0-02-0a-5b22d21eaee37a41f84de08bc94f39c8269a957cd76147d7d27daba0f386d64e_ceae7188.jpg
Liceenii de la IPLT „Spiru Haret” au avut mereu un spirit entuziast, plin de energie și dinamism. Recent, tinerii au lansat emisiunea Spiru Talks pentru a evidenția și pentru a promova haretiștii care se pot mândri cu o pasiune mai specială.

În acest context, Valeria Mursa, moderatoarea care a nutrit conceptul acestui proiect, invită în platoul emisiunii haretiști dornici de a-și relata povestea. „Mereu mi-am dorit să cunosc mai bine oamenii din jurul meu. Totodată, sunt convinsă că rolul primordial al școlii este modelarea viitoarelor personalități. De aici a pornit dorința mea de a descoperi comunitatea haretistă și, astfel, am pus pe roate acest proiect. Tinerii trebuie să fie auziți, iar emisiunea are drept scop atât cunoașterea reciprocă a tinerilor, cât și valorificarea modului lor impresionant de gândire și acțiune.”

Valeria povestește că tinerii sunt adevărații influencer-i ai societății noastre, iar poveștile invitaților vor inspira pe toți, de la mic până la mare. „Să nu uităm: «Cum arată astăzi şcoala, va arăta mâine ţara», după cum a spus marele Spiru Haret. Așadar, vă invit ne să cunoașteți pe noi, tinerii care încep să scrie istorie încă de mici!”

Puteți urmări interviurile pe pagina de Facebook a liceului.

Preluat de la: diez.md