cover-Diez.jpg
Vești bune pentru amatorii de drive și film! Curând, va fi lansat un nou cinema de tip drive-in în centrul Chișinăului, în incinta Digital Park. Proiectul este actual mai mult ca oricând, fiind o alternativă de divertisment sigură. Poți viziona filme legendare, din confortul propriului autoturism.

Movie Hall este amplasat pe teritoriul Digital Park, în incinta unei hale industriale care, în trecut, era parte a Uzinei de tractoare. Combinația industrialului cu modernul, transformă locația într-una originală. Merită menționat și faptul că Movie Hall este amplasat pe o platformă acoperită, ceea ce vă asigură o vizionare confortabilă, indiferent de sezon sau condițiile meteo.

Tot aici, au mai avut loc și alte evenimente social-culturale, printre care Moldo Crescendo, DAS Battle și altele.

Datorită infrastructurii dezvoltate și dotărilor tehnice de ultimă oră, Movie Hall se diferențiază de alte opțiuni existente. Calitatea proiecției este asigurată de un ecran LED mare, cu o suprafață de 90 m2 și un sistem audio cu transmițător creat personalizat.  Capacitatea cinemaului drive-in este de 20 automobile, pentru ca fiecare să aibă vizibilitate maximă.

Potrivit echipei Digital Park, proiecțiile vor fi rulate de joi până vineri, de la 19.00 până la 24.00, câte două filme pe seară. Toate detaliile legate de programul săptămânal al proiecțiilor pot fi găsite pe pagina de Facebook Movie Hall, iar locația exactă a cinemaului este pe Google Maps.

Biletele pot fi procurate online, pe site-ul Iticket.Transformă-ți serile într-o experiență cinematografică inedită, vino la Movie Hall!

Preluat de la: diez.md