diez_960x480.jpg
Îți mai aduci aminte ce s-a întâmplat anul trecut?! Lacrimi de bucurie, șoc și entuziasm fără margini. Anume de aceste emoții au fost învăluiți clienții fideli ENTER atunci când au primit cadouri de la frumosul Santa și compania Samsung. ENTER însă nu se oprește aici! Urmează un update la experiența din anul trecut! Încă puțin și începe cea de-a doua rundă a tombolei de cadouri #SantaLikesYou.

Cum să obții un cadou pe site-ul ENTER?

Totul este extrem de simplu. Pentru început, înregistrează-te pe site-ul enter.online, desigur, dacă nu ai făcut-o mai devreme. Îți ia maxim două minute, iar jumătate din treabă e deja făcută. După care, în perioada 21-30 decembrie 2020 accesează platforma oficială și navighează printre paginile site-ului. Dacă îți apare în cale Santa nu ai decât să dai click pe acesta și să te înregistrezi automat în cursa cadourilor. Noi îți vom ține pumnii! Urmărește transmisiunile live de pe profilul de Facebook ENTER Moldova unde se va decide și cine intră în posesia cadoului. 

Cum să obții un cadou în magazinul ENTER?

Între 15 și 30 decembrie 2020 la procurarea tehnicii Samsung la ENTER, poți deveni norocosul care părăsește magazinul ENTER nu doar cu achiziția sa, ci și cu un cadou de la Santa. Ce trebuie să faci? Să fii în momentul potrivit, la locul potrivit! Harta filialelor în care va ajunge Santa în acest an o poți găsi pe pagina oficială ENTER Facebook. Mai multe detalii despre campania #SantaLikesYou vezi pe pagina ENTER Moldova

La rândul său, ENTER vrea să mulțumească clienților pentru loialitatea lor și să le dorească un An Nou fericit și sigur!

Mai jos vedeți cum a fost la ediția precedentă!

Preluat de la: diez.md