pixel.png
Robert Pattinson a fost testat pozitiv de noul coronavirus la doar câteva zile după ce filmul ”The Batman” şi-a reluat producţia în Anglia, informează Vanity Fair. 
 
Un reprezentant al actorului în vârstă de 34 de ani nu a vrut să ofere informaţii presei internaţionale. Mai mult, Warner Bros. nu a specificat numărul de persoane infectate de pe platoul de filmare însă, a trimis un comunicat către Vanty Fair în care spun că ”un membru al producţiei The Batman a fost testat pozitiv de COVID-19 şi se află în izolare conform protocoalelor stabilite. Filmările sunt temporar oprite”.
 
<!– Querida, umilită de soț. Circ de zile mari la „crema” litoralului. Scene uluitoare–> CITESTE PE EVZ.RO: Querida, umilită de soț. Circ de zile mari la „crema”…
<!– BOMBĂ în televiziune! PRO TV dă marea lovitură. Se întâmplă în doar câteva zile–> CITESTE PE CAPITAL.RO: BOMBĂ în televiziune! PRO TV dă marea lovitură….
Este a doua oară când filmările sunt amânate, prima fiind în luna martie, când a început pandemia de coronavirus, iar toate activităţile au fost stopate. În noul film The Batman, Robert Pattinson interpreteză rolul lui Bruce Wayne/ Batman, în primii lui ani ca detectiv. Se anunţă că noua producţie The Batman va ajunge în cinematografe pe data de 1 octombrie 2021.

Vedete infectate de COVID-19

Robert Pattinson se numără printre vedetele de la Hollywood care au fost testate pozitiv cu noul coronavirus. În urmă cu câteva săptămâni şi actorul Dwayne Johnson alături de familia lui au fost infectaţi cu COVID-19. 
 
„Acesta este cel mai dificil şi provocator lucru prin care am trecut ca familie. Suntem la finalul bolii, suntem de cealaltă parte a ei. Nu mai suntem contagioşi, suntem toţi sănătoşi”, a declarat actorul.
 
Fetiţele sale au avut simptome uşoare, însă el şi soţia au experimentat provocări mai mari, pe care au reuşit totuşi să le depăşească.
 
Printre vedete s-au numărat şi Tom Hanks şi soţia lui, care au fost printre primii testaţi de noul coronavirus, urmaţi de Prinţul Charles, Prinţul Albert al II-lea, Idris Elba, Sophie Trudeau, soţia prim-ministrului canadian Justin Trudeau, Rachel Matthews şi mulţi alţii.

Preluat de la: csid.ro