ap_russia_putin_16Jan20.jpg
Președintele rus, Vladimir Putin, a declarat că fiica sa este bine acum, după ce a testat vaccinul anti-COVID-19, scrie ria.ru. Potrivit unui interviu Putin a afirmat că fiica lui nu s-a consultat cu el înainte de a se vaccina.

„Astăzi, este absolut evident pentru specialiștii noștri că acest vaccin formează o imunitate stabilă, apar anticorpi, la fel ca și în cazul fiicei mele, și este inofensiv. Mulțumesc Domnului, fiica mea se simte bine, a spus Putin într-un interviu pe canalul Rusia 1.

El a adăugat că în prima zi după ce a luat vaccinul, ea a avut o temperatură de 38,4, iar în a doua zi – „37 și ceva”. „Și după a doua vaccinare, 21 de zile mai târziu, a existat o ușoară creștere a temperaturii, dar totul este în regulă”, a spus președintele Rusiei. Vladimir Putin a spus că fiica sa, care a fost vaccinată împotriva coronavirusului, nu s-a consultat cu el. „A fost voluntară și a luat singură această decizie.”

Amintim că Ministerul Sănătății rus a aprobat folosirea primului vaccin anti-COVID-19 din lume, la mai puțin de două luni de la începutul testelor pe oameni, a anunţat preşedintele rus Vladimir Putin, afirmând că una dintre fiicele sale şi l-a injectat.

Preluat de la: diez.md