utm-scaled.jpg
Universitatea Tehnică a Moldovei menține poziția de lideră la nivel național, conform raportului realizat de Ranking Web of Universities (Webometrics). Noutatea i-a bucurat pe studenții și profesorii UTM, iar pe unii i-a făcut chiar să-și schimbe culoarea părului.

Vorbim despre prorectorul instituției superioare de învățământ, Dinu Țurcanu, care și-a promis că dacă UTM se va menține în top, își va vopsi părul de culoare albastră.

„Mi-am promis că dacă în ianuarie 2021 #UTM își continuă poziția de lider în cadrul clasamentului universitar (care apropo analizează momentan peste 31 000 de universități), îmi vopsesc părul în culoarea albastru – culoarea branding-ului universitar. Adevărații bărbați își țin promisiunile”, a menționat Dinu Țurcanu pe pagina sa de Facebook.

Facebook/Dinu Țurcanu

E de menționat că la gestul de a vopsi părul sau barba într-o culoare mai puțin obișnuită au recurs și alte persoane din Moldova. De exemplu, un profesor de matematică din Chișinău și-a vopsit barba în albastru pentru a-și onora o promisiune față de elevi.

Un alt caz, a fost atunci când Alexandru Lebedev, fondator și director general al site-ul de știri pentru tineri #diez, și-a onorat o promisiune față de cititori.

Preluat de la: diez.md