living-amenajari-interioare-case-chisinau.jpg
Amenajarea spațiilor rezidențiale devine vitală când îți dorești o ambianță relaxantă și un confort vizual plăcut. Designerii cu ani buni de experiență în spate ne recomandă să mizăm pe avantajele minimalismului. Zilnic, suntem în căutarea unor idei de design interior în stil minimalist pentru a ne inspira și decora propria locuință. În acest context, biroul de arhitectură și design de interior Polyart Design a venit pe piață cu unul dintre proiectele sale de mare succes.

Fiind un proiect de design contemporan cu o suprafață de 120,9 metri pătrați, RUBY se concentrează pe minimalism îmbinat cu decor industrial. Să vedem în continuare cum echipa Polyart Design a reușit să creeze un spațiu ce reunește simplitatea luxoasă și funcționalitatea spațiului.

Modernitate în minimalism

Formele simplificate ale decorațiunilor au fost integrate organic într-o zonă de tipul open space de către designerii participanți în proiect. Această zonă a avut rolul de a comasa zona de living cu bucătăria. A fost prezent riscul de a obține o încăpere austeră din cauza pereților neprelucrați, însă datorită mobilierului și elementelor de decor a fost creat un design contemporan și o ambianță intimă. În plus, nu a fost omis un factor important: monocromatica nuanțelor de negru, gri și maro ale lemnului prezent în peretele decorativ. Acesta a fost utilizat pentru a despărți dormitorul de sufragerie.

Prin urmare, proiectul RUBY se află între hotarele simplității și luxului practic, specialiștii mizând pe un mobilier adaptat perfect la cerințele și dorințele rezidenților. Un interior minimalist fascinant a fost obținut și datorită unui joc de lumini atât naturale cât și artificiale, prezente în decorul zonei pentru gătit. Așadar, a fost o idee perfectă de a merge pe calea unui concept neobișnuit care la sigur va rămâne atemporal pentru următoarele generații.

Detalii arhitecturale de interior minimalist

Designul interior și arhitectura în Moldova s-au ridicat la un alt nivel de performanță odată cu apariția acestui proiect. Echipa Polyart Design a reușit să spargă stereotipurile în materie de amenajări interioare minimaliste. De ce a avut loc acest fenomen? Simplu! S-a simțit nevoia de a câștiga cât mai mult spațiu pentru manevrare în interioarele mici.

Proiectul de design de interior RUBY a fost cu siguranță o provocare pentru biroul de arhitectură și design interior Polyart Design. Un efort rezultativ a fost depus de către fiecare specialist în domeniu și astfel le-a reușit să atingă obiectivul de bază – crearea unei simbioze dintre stilul contemporan în design interior și elementele de decor industrial.

Ești și tu în căutarea aliaților care ți-ar oferi o personalizare de calitate pentru locuința ta? Nu ezita să optezi pentru profesionalismul oferit de Polyart Design. Sună la +373 69 342 561 pentru a discuta cu specialiști experimentați în domeniul designului interior minimalist.

Preluat de la: diez.md