COVER-2-scaled.jpg
Festivalul Internațional de Film Queer Voices III — Queerantine edition te invită să te aventurezi într-un pre-festival, privind un filmul emoționant „Familie în tranziție”. Documentarul a fost filmat timp de doi ani și povestește despre Amit și Galit, o pereche care este împreună de 20 de ani și educă patru copii.

Tatăl familiei împărtășește un secret — cel de a deveni femeie. Viața într-o societate rigidă pentru un fost veteran de război, care-și dorește să devină femeie, pare a fi o situație complicată, însă familia îi susține decizia și decide să-i rămână alături. Cei șase trec printr-o tranziției enormă, care nu se limitează doar la tratamentele hormonale și intervenții chirurgicale ale lui Amit.

Explorează și urmărește această istorie intimă și sinceră AICI în această duminică, 13 decembrie, la ora 19.00. Filmul va fi urmat de un Q&A session cu protagonista documentarului.

Evenimentul Festivalului Internațional Queer Voices III — Queerantine edition îl găsești aici.

Festivalul va avea loc online, iar accesul la filmele subtitrate în trei limbi (română, rusă, engleză) este absolut gratuit. Festivalul este accesibil doar pe teritoriul Republicii Moldova și poți explora filmele chiar aici.

Preluat de la: diez.md