Diez.md_.jpg
Black Friday la Rozetka a început cu reduceri grandioase, de până la 65 %. Este o sărbătoare adevărată pentru împătimiții de shopping, dar și pentru cei care știu să-și calculeze bugetele. Poți achiziționa tot ce până acum a stat în lista de așteptare și pune o bifă în rândul cadourilor pentru Crăciun și Revelion, ca să rămâi cu economii la buzunar.

Deoarece mulți elevi au trecut pe activități online și până revin complet în sălile de clase ar putea să mai dureze, achiziționarea unui device electronic pentru studii acasă poate fi destul de semnificativă pentru buzunar. O tabletă de buget cum ar fi cea de la Lenovo prezentată mai jos, te scoate din încurcătură.

Bineînțeles, Black Friday este ocazia perfectă pentru a da o tură prin categoria telefoane, gadgeturi și accesorii. Vei găsi modele pentru orice buget și neapărat cu reduceri superbe, așa cum are telefonul Nokia 5.3 4/64GB DualSim.

Navigând la categoria laptopuri este ușor să alegi un model pentru orice tip de sarcini: de lucru, pentru studii sau gaming. O alegere excelentă și cu reducere bună a prețului este laptopul HP 15s-eq0005 8GB 512GB.

Simți că e momentul propice pentru un upgrade la bucătărie? Intră la categoria electrocasnice și adaugă în coș multicooker-ul la care visai sau blenderul performant pe care ți-l dorești de ceva timp. De exemplu, Tefal Multicook & Grain RK900 te va asista cu succes la pregătirea celor mai delicioase și sănătoase bucate.

Reduceri senzaționale te așteaptă și la produsele de îngrijire personală și frumusețe. Peria rotativă Rowenta Ultimate Experience CF9620 îți va aranja părul fără prea multe bătăi de cap, și te va surprinde cu o reducere pe măsură.

Pentru cei mici ai reduceri grozave și opțiuni cât duce trenul. Iar cadoul „de la Moș Crăciun” cu reducerea de Black Friday e chiar pe buzunarul tău. Pornind de la păpuși, mașini cu telecomandă, jocuri interactive sau de societate, și până la mult iubitele seturi de construcție LEGO, vei găsi cu siguranță jucăria care să-i bucure și să le stârnească curiozitatea.

Spre deosebire de Black Friday prin mall-uri și magazine cu rânduri interminabile și extenuante, Black Friday pe online îți oferă confort și siguranță absolută, fără a fi nevoie să ieși din casă. Iar pe Rozetka.md chiar găsești orice, oricând.

Preluat de la: diez.md