image-1.jpg
Unul dintre cele mai populare jocuri online League of Legends devine partener exclusivist al brandului OPPO, lansând ediția specială a smartphone-ului Find X2 League of Legends Esports: World 2020 Edition.

Modelul OPPO Find X2 League of Legends S10 Edition a fost vândut într-un număr limitat, doar 3 000 de unități, ca o dedicaţie pentru toţi fanii jocului, cu referire specială la sezonul 10 al Campionatului mondial League of Legends, organizat de Riot Games.  

Designul este cu adevărat impresionant, executat cu atenţie la cele mai mici detalii, imitănd recuzita binecunoscută de fanii fideli ai jocului: cutia în formă de cufărul Hextech, în care smartphone-ul îşi face apariţia într-un mod spectaculos, completat de accesorii: husă, căşti, încărcător, cablu USB, chiar şi sim-card-ul urmează stilistica League of Legends!

Acum, poți vizita standul OPPO de la CC Shopping MallDova, pentru a testa unicul exemplar Find X2 LoL Esports din Moldova – o experiență unică pentru gameri!

Ţinând cont că toate stock-urile sunt deja epuizate, suntem norocoşi că printre puţinii care au pus mâna pe acest exemplar unic.

Ca partener global al League of Legends Esports, OPPO vine să ofere utilizatorilor produse flagman în stil unic League of Legends, fiind mai mult decât un simbol al sportului cibernetic, ci un brand cu valori pe care le împărtășim, care tinde în continuu spre perfecțiune și o experiență unică pentru gameri. Filosofia League of Legends se regăsește în seria smartphone-urilor Find, destinate utilizatorilor dornici de o experiență online inedită”, a declarat vice-președintele OPPO pe marketing global, William Liu.

Smartphone-ul vine să inspire fanii League of Legends din Moldova cu mesajul „Fii o Legendă!”, îndemnând utilizatorii să-și descopere talentul, să rămână individuali și să-și creeze propria „legendă”.

În 2021, OPPO vine cu un produs de înaltă performanță, un model cu un design unic, cu o carcasă din aluminiu în nuanță verde, cu margini fine, aurii și logo LoL Worlds. Dispozitivul are o memorie de 256 GB, ecran AMOLED de 6.7 inch 120Hz, rezoluție 2K, Qualcomm Snapdragon 865, trei camere și o baterie de 4200 mAh, cu o încărcare rapidă de 65W.

Oppo Find X2 Limited Edition

În vara anului 2020, Oppo s-a lansat pe piața din Republica Moldova cu modelul Find X2 – seria care combină tehnologii inovative și design unic, iar în luna decembrie, cu modelele Reno4 Series – smartphone-urile care aduc fotografia și experiența de utilizare la un alt nivel.

Despre League of Legends 

League of Legends este cel mai vizionat joc online, unic şi îndrăgit de milioane de fani din întreaga lume, iar Campionatul mondial de League of Legends este una din cele mai prestegioase competiţii cibernetice, organizate anual de către Riot Games. În prezent, sunt 13 ligi, 100 de echipe de LoL Esports, cu peste 800 de jucători profesioniști de peste toate continentele. Fiecare ligă regională este alcătuită din aproximativ 10 echipe, care concurează, la nivel global, pe tot parcursul anului, în două finale. În 2013, marele premiu a atins valoarea record de 1 milion de dolari și a atras peste 33 de milioane de vizitatori online.

Despre OPPO

OPPO este un lider mondial în producție de smartphone-uri şi accesorii inteligente, cu un portfoliu de produse inovative, soluții avansate 5G, sistem de operare ColorOS, servicii de internet OPPO Cloud și OPPO +, tehnologia de încărcare rapidă VOOC și Super VOOC. 

Tehnologiile OPPO sunt binecunoscute pentru colaborările sale cu branduri notorii ca: Marvel, Lamborghini, PUBG, FC Barcelona, FrenchOpen, turneul de tenis de la Wimbledon și altele. 

Pentru mai multe detalii, accesaţi site-ul oficial OPPO Moldova, Facebook şi Instagram.

OPPO – Tehnologia ca o formă de artă.

Preluat de la: diez.md