pixel.png

Site-ul de ştiintă & tehnologie www.go4it.ro deţinut de Grupul Gândul a înregistrat marţi, 1 septembrie 2020, peste 100.000 de cititori unici, conform datelor SATI. Site-ul www.go4it.ro a fost lansat în anul 2007 ca o extensie online a revistei glossy „go4it!”, editată de Publimedia şi distribuită lunar împreună cu Ziarul Financiar, site-ul propunându-şi să-i ajute pe cititori să trăiască o viaţă „complet digitală”.

În luna noiembrie 2019, site-ul a fost preluat de la Grupul Mediafax împreună cu alte titluri care acum fac parte din Grupul Gândul, singurul grup de presă din top 3 companii de presă online din România cu capital 100% românesc, iar în luna mai 2020 site-ul a fost relansat pe o platformă nouă, cu un design nou, de ultimă generaţie.

În cei 13 ani de presă online, go4it.ro a înregistrat mai multe vârfuri de audienţă, dar cel din data de 1 septembrie 2020 este unul record, respectiv 103.492 de cititori unici.

Site-ul prezintă informaţii, sfaturi, review-uri şi păreri ale altor utilizatori pentru toate situaţiile în care vizitatorul go4it.ro se poate afla: Ştiri şi articole, Telefoane mobile, Muzică şi filme, Social media şi Jocuri.

<!– Mădălina Manole şi blestemul din familia ei. Mai întâi ea, apoi mama şi acum tatăl?–> CITESTE PE EVZ.RO: Mădălina Manole şi blestemul din familia ei. Mai…
<!– Se schimbă harta Europei! O mare putere se rupe. Anunț de ultimă oră–> CITESTE PE CAPITAL.RO: Se schimbă harta Europei! O mare putere se rupe….

Echipa redacţională mulţumeşte tuturor cititorilor pentru încrederea acordată şi îi aşteaptă în fiecare zi pe site-urile şi produsele video din cadrului Trustului Gândul pentru a citi ştirile zilnice: www.gandul.ro, emisiunea Gândul LIVE moderată de Emma Zeicescu, www.prosport.ro, emisiunea Prosport LIVE moderată de Victor Vrînceanu, www.liga2.ro, www.cancan.ro, www.ciao.ro, www.promotor.ro, www.go4it.ro, www.descopera.ro, www.csid.ro, www.apropotv.ro, www.verdict.ro, www.viitorulromaniei.ro.

Preluat de la: csid.ro