pixel.png

Site-ul publicaţiei online gandul.ro a înregistrat rezultate tot mai bune de la începutul anului 2020, ajungând, în luna august 2020, la peste 2,7 milioane de cititori unici. Astfel, dacă în luna august a anului trecut, conform datelor SATI, pe site intrau 1.647.267 de cititori unici, care făceau 5.897.448 de afişări, în luna august a acestui an, pe site au intrat 2.707.639 de cititori unici şi au făcut 17.397.418 de afişări.

Timpul mediu petrecut de aceştia pe site a crescut, de asemenea, de la 03:49 minute la 06:12 minute, în medie.

În luna februarie a acestui an, site-ul şi-a schimbat atât designul şi platforma, cât şi domeniul, trecând de la gandul.info la gandul.ro. Tot începând cu februarie echipa gandul.ro s-a mărit şi s-a concentrat pe zona de content video, prin emisiunea Gândul LIVE cu Emma Zeicescu, difuzată în fiecare zi, de luni până vineri, de la ora 11:30.

Un alt nume care s-a alăturat echipei gandul.ro în acest an este cel al realizatorului de emisiuni radio şi TV Mihai Morar, care semnează un editorial săptămânal în acest site.

<!– Covid-19 a răpus-o! Adelina Pestrițu a dezvăluit cum s-a infectat–> CITESTE PE EVZ.RO: Covid-19 a răpus-o! Adelina Pestrițu a dezvăluit…
<!– EXCLUSIV: MIHAI GÂDEA a dat marea lovitură. Ce s-a întâmplat la Antena 3–> CITESTE PE CAPITAL.RO: EXCLUSIV: MIHAI GÂDEA a dat marea lovitură. Ce s-a…

Directorul editorial al Grupului Gândul este jurnalistul Adrian Artene.

Site-urile gandul.ro, cancan.ro, prosport.ro, promotor.ro, csid.ro, descopera.ro, go4it.ro, verdict.ro, ciao.ro şi apropotv.ro sunt parte a Grupului Gândul şi s-au situat pe locul 1 în topul afişărilor în luna august, cu 202.317.834 de afişări, depăşind toate celelalte grupuri de presă.

Brandul şi site-ul Gândul au devenit parte a grupului de presă Gândul în luna noiembrie 2019. Grupul Gândul este singurul grup de presă din top 3 companii de presă online din România cu capital 100% românesc.

Echipa redacţională mulţumeşte tuturor cititorilor pentru încrederea acordată şi îi aşteaptă în fiecare zi pe site-urile şi produsele video din cadrului Grupului Gândul.

Preluat de la: csid.ro