Imagine-1-scaled.jpg
Curățarea profundă a pielii necesită atenție, investiție de timp și produse cosmetice de calitate. Dacă primele două elemente țin doar de atitudine, ultima necesită informare, pentru a alege cele mai bune produse destinate etapei de curățare a tenului. Pornind de la premisa că o piele curată este una frumoasă, specialiștii „Viorica Cosmetic” au decis să creeze un produs inovator din cele mai naturale extracte: apa micelară delicată „Viorica Vie”. Cum se utilizează, ce conține și de ce trebuie să o încerci? Află din rândurile ce urmează.


Curățare profundă și delicată

Dacă ai avut vreodată o experiență traumatizantă cu tot felul de proceduri de curățare, atunci trebuie să știi că le poți înlocui ușor cu un produs calitativ: apa micelară delicată „Viorica Vie”. Creată din materii naturale curate, aceasta răspunde următoarelor necesități ale pielii: 

  • Curățare profundă și delicată – fie că este vorba despre eliminarea machiajului sau doar de ritualul zilnic de îngrijire a pielii, apa micelară se va potrivi perfect, având o formulă ușoară. 
  • Efect antioxidant profund – acesta se datorează prezenței în compoziția apei micelare delicate a complexului de antioxidanți Viephenol™, care diminuează considerabil efectele nocive ale radicalilor liberi.
  • Efect calmant – datorită extractului de aloe și de calendulă, apa micelară delicată reușește să calmeze pielea iritată și să diminueze apariția comedoanelor și a acneei.
  • Efect anti-age – grație complexului de antioxidanți, epiderma primește suficient oxigen, încât să îi fie îmbunătățită circulația sangvină și să fie alimentată cu elastan și colagen. În acest fel, tenul își păstrează fermitatea și relieful. 

Componentele alese minuțios fac din apa micelară delicată un produs din categoria celor indispensabile pentru îngrijirea pielii. Extractul de aloe hrănește epiderma, oferindu-i aportul necesar de lichide. Calendula este un remediu antibacterian perfect, distrugând bacteriile și microorganismele dăunătoare. Viephenol™ oferă un boost antioxidant, energizând, vitaminizând și imunizând pielea, astfel încât să se formeze o barieră naturală de protecție. Micelele sferice sunt, la rândul lor, o soluție abrazivă delicată, care înglobează impuritățile și le elimină cu acuratețe de pe ten. 

Combinarea tuturor acestor elemente a dat viață unei ape micelare unice, pe care o poți folosi zilnic și care se potrivește de minune inclusiv tenului lipsit de fermitate și afectat de primele semne de îmbătrânire prematură.

Mai mult, dermatologul companiei „Viorica Cosmetic”, Corina Pocnea, afirmă că „apa micelară delicată Viorica Vie are la bază o formulă îmbogățită cu ingrediente active de origine naturală și se deosebește prin efectul hidratant, calmant, regenerant și antiinflamator.

Optează pentru o îngrijire delicată, fără SLS, parabeni sau uleiuri minerale. Alege apa micelară delicată din gama „Viorica Vie”!

www.viorica.md

Preluat de la: diez.md