cover-1.jpg
Oare avem nevoie de zile speciale în calendar ca să iubim, să facem cadouri, să mulțumim? Oare femeile dragi din viața noastră duc evidența tuturor nopților nedormite, a grijilor și a bucuriilor pe care le trăiesc? Într-un spot video apărut pe rețelele sociale astăzi, 9 martie, Vinăria Purcari ne îndeamnă să nu mai așteptăm ocazii speciale pentru a sărbători femeia, ci să o facem în fiecare zi.

Spotul prezintă o serie de secvențe din viața de zi cu zi a femeilor de toate vârstele, în cele mai diverse ipostaze: mame, fiice, bunici, prietene, iubite. Videoclipul însoțește piesa emoționantă a Taniei Cerga − „Magia respiră” (muzică și versuri de Tania Cerga). Mesajul spotului este că sentimentele sincere nu așteaptă ocazii, iar un mulțumesc poate și trebuie să fie spus în fiecare zi, nu doar pe 8 martie.

Campania #9martie, lansată de Vinăria Purcari, invită femeile din toată lumea să împărtășească pe Facebook și Instagram clipele de fericire din viața lor cotidiană, prin postarea fotografiilor cu hashtag-ul #ÎnFiecareZi pentru a susține mesajul că femeia merită iubită indiferent de zilele din calendar.

Preluat de la: diez.md