BeFunky-collage-9.jpg
Au fost anunțați câștigătorii la cele 20 de categorii de fotografii în cadrul celei de-a 10-a ediții a Mobile Photography Awards. La categoria Photo Essay au fost desemnați trei câștigători.

Mobile Photography Awards a fost înființat în anul 2011 și este un concurs despre fotografiile realizate cu camera smartphonului. Mai jos vă prezentăm fotografiile câștigătoare la categoria Photo Essay.

Praful fierbinte și mitul de a fi bărbat de Juliet Cope

În Marea Britanie, începând cu anii ’50, 3/4 din suicide sunt făcute de bărbați.

„Fiind mamă a doi băieți am vrut să descopăr «cultura băiatului». Ce înseamnă că crești un băiat? Ce înseamnă a fi un bărbat?”.

„Calitățile cu care îi hrănim – super erou, trebuie să fii puternic, de neclintit – sunt asemenea ca și pentru fete – să fii prințesă”.

Acesta este un proiect la început de cale care intenționează să adună imagini despre copilărie, care investighează ce înseamnă cu adevărat să crești un băiat.

Simfonie în roșu de Jane Schultz

„Cu fiecare mișcare a unei simfonii, simțurile ascultătorului sunt stimulate de muzică pe măsură ce povestea ei se desfășoară încet. Este o experiență emoțională și foarte personală pe care fiecare membru al publicului o poate simți, dar nu o poate vedea de fapt. În această serie de șase imagini, arta și muzica se îmbină pentru a crea o simfonie vizuală de emoție brută. Condusă de gesturile radicale ale dirijorului, orchestra ne captează imediat atenția și ne ține fascinat până când notele finale ale simfoniei se estompează în perimetrul sălii de concert.”

Pescuit pe plajă de Mal McCann

Pescarii participă la un concurs de pescuit pe plajă la Carnlough, Irlanda.

fotocredit: mobilephotoawards.com

Cine este câștigătorul concursului Mobile Photography Awards 2020 la categoria Grand Prize.

Preluat de la: diez.md