michelle-obama-waffles-mochi.jpg
Michelle Obama va fi protagonista unei emisiuni difuzate pe Netflix care își propune să-i învețe pe copii bucuria preparării mâncărurilor în casă și renunțarea la mese semipreparate, potrivit BBC, relatează AGERPRES.

Fosta primă doamnă a Statelor Unite va interpreta personajul unei patroane de supermarket, alături de Waffles și Mochi, mascotele din The Land of Frozen Food.

Sursa menționată mai sus, scrie că Michelle Obama a descris emisiunea, intitulată „Waffles + Mochi” și care va avea premiera luna viitoare, drept un „spectacol hilar, înduioșător, pur și simplu magic”.

Fox News

Soții Obama se numără printre producătorii executivi ai seriei. Cei doi au semnat în 2018 un acord pentru producția de seriale și lungmetraje pentru Netflix. Printre proiectele finalizate se numără și „Becoming”, un documentar din 2020, care are la bază volumul autobiografic semnat de Michelle Obama, vândut în numeroase exemplare.

În producția „Waffles + Mochi”, Michelle Obama le va ajuta pe cele două marionete, sătule să mănânce produse congelate, să devină bucătari.

„Mi-aș fi dorit ca «Waffles + Mochi» să fi existat atunci când fiicele mele erau mici pentru că e genul de emisiune pe care e amuzant să o urmărești în familie și care le oferă părinților liniștea de a ști că micuții învață ceva folositor” a precizat Michelle Obama, adăugând că emisiunea este „o continuare a muncii mele în sprijinul sănătății copiilor din perioada în care am fost prima doamnă”.

Emisiunea „Waffles + Mochi” va putea fi urmărită pe Netflix din 16 martie.

Preluat de la: diez.md