elvetiacollage.jpg
A mai rămas încă puțin și vara se termină. Ca de obicei, vara o așteptăm cu multă nerăbdare și, din păcate, ea într-o clipă se termină. Cu toate acestea, au mai rămas încă cinci zile. Dacă nu ați decis deocamdată unde să mergeți și cu ce să vă ocupați în aceste cinci zile, atunci acest articol vă va ajuta să găsiți soluții pentru această problemă. Noi am selectat trei itinerarii care pentru a petrece o adevărată mini vacanță.

Iată ce beneficii veți obține:

#. Reducere de 10 % pentru cazare;
#. Lista locurilor potrivite unde poți instala cortul;
#. Lista localurilor unde poți mânca gustos;
#. Lista locurilor unde poți înota în cel mai curat iaz din Moldova;
#. O hartă detaliată cu geolocație;
#. Curiozități și istorii interesante;
#. Posibilitatea de a interacționa cu autorii itinerarelor.

Teleportravel este o nouă platformă de turism care oferă tururi în cele mai neexplorate și neobișnuite locuri din Moldova. De asemenea, este o platformă unde persoanele pot singure crea tururi pentru care sunt și răsplătiți financiar.

 Socola 

La o distanță de 130 km de Chișinău, există două sate cu o istorie bogată și străveche, Muzeul Dumitru Matcovschi, un imens cimitir evreiesc – Vadul lui Rașcov și Socola.

Dar traseul nostru vă va conduce în afara satului unde există diverse unice peisaje naturale cu locuri inaccesibile care s-au păstrat într-o frumusețe nealterată – și ele vor fi necesar de regăsit.

Vă recomandăm să planificați o călătorie peste noapte – fie într-un cort, fie la localnici ospitalieri.

Raionul  Șoldanești

Timp  ± 8 ore + o noapte

Distanța – 37 km

Preț :  ̶1̶0̶€̶ 5€

Mai multe detalii pe Teleportravel 

 

MAREA MOLDOVENEASCĂ ȘI GRANDOAREA STÂNCILOR DIN NORD

 

Aceasta călătorie va deschide priveliștile extraordinar de frumoase din nordul Moldovei.

Aceste locuri unice va vor surprinde prin grandoarea si măreția lor, masivul de toltre Stânca Mare, Defileul Duruitoarea, Lacul Costești, sunt reprezentații ale naturii de un farmec deosebit care împreuna cu peisajele pitorești oferă o splendoare aparte.

Fiecare dintre ele in afara de frumusetea imensa au si o istorie de milioane de ani, oferindu-le un titlu aparte de importanta nationala.

Raionul – Râșcani

Timp – ± 4 ore

Distanta – 22 km

Preț   ̶1̶0̶€̶ 5€

Mai multe detalii pe Teleportravel

 

„MICA ELVEȚIE” ȘI PEISAJE EDENICE

Acest itinerar este 2 zile perfect pentru cupluri și prieteni. De-a lungul său ne oprim în una din cele mai primitori localuri din Nordul Moldovei, pensiunea Butoiaș.

Descoperim splendoarea Lacului Costești-Stânca, vizităm rezervația peisagistică La Castel, descoperim cariera Fetești care parcă e trasă din serialul Game of Thrones.

Vizităm unul din cele mai frumoase conace și parcuri din Moldova, Parcul Țaul.

Raionul – Edinet

Timp – 2 zile

Distanta – 80 km

Pret :  ̶1̶0̶€̶ 5€

Mai multe detalii pe Teleportravel

Alegeți un itinerar, sau toate trei doar cu 10 Euro.

Promoția este valabilă până pe data de 31 august. Accesează acum acest LINK dacă vrei să beneficiezi de această ofertă https://m.me/teleportravel?ref=top3tours

Teleportravel îți garantează că după achitare, accesul la itinerare va rămâne. Aceasta îți oferă posibilitatea să le parcurgeți chiar și peste o lună!

Toate tururile pot fi găsite pe pagina web Teleportravel, cât și pe pagina de Facebook Teleportravel Instagram Teleportravel

Să aveți o vacanta plăcută!

***

Echipa Teleportravel este participantă în cadrul programului XY Accelerator powered by Tekwill, care este realizat cu susținerea Agenției Statelor Unite pentru Dezvoltare Internațională (USAID) și Suediei în cadrul Proiectului „Dezvoltarea Centrului de Excelență în Domeniul TIC” și cu susținerea financiară a investitorilor locali. Proiectul Tekwill sprijină livrarea programului de mentorat și consultanță în cadrul acceleratorului, iar susținerea financiară în numerar este acordată de investitorii locali.

Dacă dorești să fii mereu la curent cu cele mai populare și actuale știri de pe #diez, ești mereu binevenit(ă) și pe canalul nostru de Telegram.

Preluat de la: diez.md