07953e0c7cd5182a18d1603b8d233a2d.jpg
Brazilienii au acum un loc unde să-şi verse furia şi frustrările. Într-un Rage Room deschis recent, pot lovi televizoare, computere şi imprimante vechi cu ciocane. Participanţii primesc echipament de protecţie şi pot scrie pe pereţi ce anume îi enervează pentru a-şi gestiona mai bine furia.

Într-un depozit de la periferia oraşului São Paulo, oamenii pot arunca cu ciocane uriaşe în televizoare, computere şi imprimante vechi, pot distruge maşini şi sparge sticlă, potrivit Reuters.

Vanderlei Rodrigues, în vârstă de 42 de ani, care a deschis afacerea în urmă cu o lună în Cidade Tiradentes, a declarat că are un număr destul de mare de clienţi care doresc să își descarce furia, în special în timpul pandemiei.

„Cred că a fost cel mai bun moment pentru a deschide acest loc, din cauza emoţiilor prin care trec acum oamenii, de anxietate şi stres”, a spus Vanderlei Rodrigues.

Dotaţi cu echipament şi căşti de protecţie, participanţii pot scrie pe pereţi care sunt problemele care îi deranjează, precum: „foşti iubiţi”, „foşti soţi”, „corupţie” şi „muncă”.

Experienţa în „Rage Room” costă 4,64 dolari.

Preluat de la: diez.md