DIEZ-960X600-RO-2.jpg
Toamna aceasta, Moldtelecom îți aduce și mai multe beneficii pentru un început de an școlar în forță. Internet fix cu viteză maximală, dar la preț minimal. În plus, primești un echipament de ultimă generație pentru o acoperire Wi-Fi acasă cum n-ai mai văzut. Viteză stabilă de până la 1 Gbps, atât la descărcare cât și la încărcare. Iar dacă combini Internetul fix cu televiziunea digitală, beneficiezi de grila maximală de canale TV timp de trei luni și adițional mai ai un abonament de telefonie mobilă gratuit pe viață.

Vrei viteză? Alege un abonament de Internet fix cu viteză de până la 1 Gbps și achită pentru primele trei luni ca și cum ai achita pentru un abonament cu viteză de 100 Mbps. Descoperă posibilități nemărginite de navigare și distracție.

Iar dacă combini serviciul de Internet cu televiziunea, plătești timp de trei luni doar 170 de lei pe lună pentru Internet cu cea mai mare viteză și televiziune cu 186 de canale TV, din care 62 în format HD.

Și asta nu e tot. Abonații de Internet fix Moldtelecom primesc un abonament de telefonie mobilă gratuit pe viață, care include 100 de minute în rețea și 100 de minute naționale sau 2 GB de Internet mobil. Iar pentru 20 de lei pe lună poți opta pentru un abonament cu convorbiri nelimitate în rețea, 250 de minute naționale sau 5 GB de Internet Mobil.

Moldtelecom îți aduce performanța și îți oferă la conectare echipament de ultimă generație care îți permite să te bucuri de multă muzică, jocuri, cele mai noi filme online, conferințe video cu colegii sau cu cei dragi, toate fără întreruperi și la viteză superioară oriunde în interiorul casei.

Comandă online serviciile. Intră pe moldtelecom.md, alege abonamentul potrivit ție, expediază comanda și vei primi contractul, echipamentele și conectarea la domiciliu.

Moldtelecom, operatorul numărul 1 în soluții integrate.

Preluat de la: diez.md