FotoJet-2021-04-01T134639.550.jpg
Regizorul Roman Burlaca a lansat astăzi BR Media Group, primul hub full service pentru producție și promovare din Republica Moldova.

Hub-ul vine ca o soluție pentru domeniul media și este lansat în parteneriat cu Moldova-Film, cu susținerea Ministerului Educației, Culturii și Cercetării.

„Ideea platformei s-a născut din necesitatea producătorilor și artiștilor locali de a avea conținut creativ, de a dispune de o infrastructură bine definită și de o platformă de dezvoltare. Prin intermediul hub-ului, ne propunem să oferim acces companiilor și startup-urilor din industria creativă tot sprijinul necesar sub formă de instruire și mentorat, informații, know-how, acces la utilaj și tehnologii moderne, care va avea rolul de a spori considerabil șansele lor de creare și de dezvoltare a industriei creative în ansamblu. Ne propunem crearea unei academii care prin infrastructură și experiența acumulată să vină ca o soluție de facilitare a evoluției sectorului, iar prin eforturile comune ale tuturor parților, vom crea acces la ultimele tehnologii și practici”, spune Roman Burlaca.

Totodată, echipa menționează că din cadrul hub-ului fac parte: BR Films, Embargo Communication, Versus Artists, BR Rental și Event Studio Production.

#gallery-2 { margin: auto; } #gallery-2 .gallery-item { float: left; margin-top: 10px; text-align: center; width: 50%; } #gallery-2 img { border: 2px solid #cfcfcf; } #gallery-2 .gallery-caption { margin-left: 0; } /* see gallery_shortcode() in wp-includes/media.php */

Evenimentul lansării a avut loc online cu scopul de a nu încălca normele pandemice.

Aici puteți vedea pagina de Instagram a hub-ului.

Preluat de la: diez.md