cartofi-scaled.jpg
La Chișinău s-a deschis un nou local, care este dedicat specialităților din cartofi. Proprietarii spun că s-au inspirat de la cartofisseriile din Belgia. Aici găsiți delicioșii cartofi prăjiți, la exterior crocanți și la interior moi, care sunt serviți în conuri de hârtie. 

.„Pentru a păstra calitatea și gustul autentic belgian, cartofii pe care îi folosim nu sunt congelați. Aducem zilnic cei mai proaspeți cartofi, îi curățăm și tăiem în fiecare dimineață, iar când un client ne pășește pragul, îi pregătim pe loc, în 2-3 minute, îi scăldăm, apoi, în puțină sare de mare și îi garnisim cu unul din cele 5 tipuri unice de sosuri, importate direct din Belgia”, spun proprietarii pe pagina lor de Facebook.

Deocamdată în local găsiți doar cartofi prăjiți belgieni, iar pe parcurs proprietarii spun că vor veni și cu alte preparate cu specific belgian.

Puteți alege cartofii în 2 variante:

#Cornet 100 de grame și 1 tip de sos inclus – 25 lei, acest tip de cornet cu cartofi este o porție suficientă pentru o persoană;
# Cornet 250 grame și 1 tip de sos inclus – 45 lei.

Localul se află pe Șoseaua Hâncești 72, Chișinău (prima stație de troleibuz, imediat după intersecția de pe podul de la Telecentru). Acesta activează până la ora 19.00.

Preluat de la: diez.md